depurtat.ro

Ghetele de iarna pentru barbati Columbia Shastalavista Mid Omni-Tech Lea, sunt confectionate din straturi multiple de piele si materiale textile impermeabile si respirabile. Caputa se prelungeste cu un caramb scurt, amplu captusit cu material tip plasa respirabil, pentru un plus de confort in purtare. Prezinta sistemul Omni-Tech care consolideaza capacitatea de hidroizolare si respirabilitatea. Pretul nu este deloc mic, insa pentru cei ce isi permit un pantof tip gheata de iarna pentru activitatile in aer liber specifice sezonului rece, Ghetele barbatesti de iarna Columbia Shastalavista sunt cu siguranta in lista scurta a perechei de incaltaminte dorite.

yves-rocher.ro

Daca iti doresti o pereche de ghete de calitate la preturi reduse, nu neaparat marca Columbia, atunci vezi oferta de reduceri de pret a magazinelor online ePantofi, Answear.ro, www.eMAG.roFashionDays,  My ClosetOriginals si Hervis. Alege-ti brandul si modelul preferat din cele mai recomandate outleturi online din Romania.

vezi mai multe modele ghete Columbia

Talpa are un strat extern gros confectionat din cauciuc durabil si implementat cu tehnologia Omni-Grip pentru aderenta pe orice suprafata. Stratul extern urca usor pe caputa in zona frontala pentru a proteja zona vulnerabila a degetelor. Au un strat median implementat cu tehnologia Techlite, cu functie de captusire si neutralizare a socurilor de impact. Logoul Columbia, prezent pe talpa (intern, extern), pe caramb si pe limba pentru a te asigura de originalitatea ghetelor.

flanco.ro/

Gheata Columbia Shastalavista Mid Omni-Tech Lea este multifunctionala, in componenta echipamentelor outdoor (hiking, trail running, catarat, ciclism montan), indiferent de specificul suprafetelor explorate. Un must in componenta echipamentelor pentru activitati in aer liber in conditii de iarna, in componenta tinutelor casual si sport pe durata iernii pentru domnii care apreciaza robustetea tipica articolelor outdoor.

Ghete Columbia la eMAG.ro

Ghete pentru barbati marca Columbia am gasit in magazinele ePantofi, Answear.ro, www.eMAG.roFashionDays,  My Closet, Originals si Hervis.

answear.ro