depurtat.ro

Ghete PEPE JEANS pentru barbati MELTING. Cunoscuti pentru modelele originale si exceptionale de design lansate sezon de sezon, cei de la Pepe Jeans abordeaza acum mai putin latura sportiva a fashionului, printr-o pereche de ghete din piele pentru barbati pentru Trekking si Hiking fara a renunta insa la o alura urbana. Cu un pic din design-ul cizmelor cowboy, cu o culoare maro ce se potriveste de minune la o pereche de jeansi deschisi la culoare, ghetele pentru barbati Pepe Jeans Melting sunt deosebit de versatile, putand fi purtate nu doar la un pulover sau tricou ci chiar si la o camasa, chiar daca se prezinta cu o imagine mai dura decat a celebrelor ghete best buy Pepe Jeans Stephen.

depurtat.ro

Ghetele Pepe Jeans Melting reprezintă o combinație îndrăzneață între stil urban și funcționalitate durabilă. Cu un design distinctiv, aceste ghete captivante atrag atenția prin detaliile lor contemporane. Partea superioară a ghetei este confecționată din piele de înaltă calitate, oferind rezistență și un aspect sofisticat. Construcția solidă a tălpii și a tocului adaugă durabilitate, făcându-le potrivite pentru diverse condiții de vreme. Designul cu șireturi și aspectul vechi oferă un aer autentic și urban, completat de logo-ul discret Pepe Jeans. Aceste ghete nu numai că îmbină eleganța cu rezistența, ci și oferă confort optim datorită interiorului căptușit și talpii bine conturate. Ghetele Pepe Jeans Melting sunt ideale pentru cei care apreciază aspectul rafinat și durabilitatea într-un singur produs, pregătindu-vă pentru orice aventură urbană cu stil.

otter.ro

Ghetele barbatesti Pepe Jeans Melting in stil urban cowboy pot fi cumparate online in Romania de la FashionDays, Originals, ePantofi si Answear.

answear.ro