Noul Reebok Blast, construit pe platforma celebrului model Reebok Blast “Chambers”, este o gheata speciala de baschet, indrazneata, prezentata intr-un colorit superb. Aceste ghete de baschet de-a dreptul spectaculoase s-au inspirat de la modelul original al inceputul anilor `90 Reebok Kamikaze III. Noul profil Blast, pastreaza designul unic al calcaiului in flacari, pielea premium in partea de sus a ghete si celebra tehnologie Hexalit de amortizare optima a socurilor.

Primul model de ghete de baschet Reebok Blast a avut parte de o incredibila popularite pe terenurile de baschet in timpul sezonului NBA 1995-1996, o perioada in care baschetbalistul american de la Los Angeles Lakers Nick Van Exel a facut minuni. Ghetele Reebok Blast au facut furori nu doar pe terenul de baschet, mai multi raperi american printre care Meek Mill de la Maybach Music Group, s-au declarat de-a dreptul fascinati de noile modele de ghete sport.

Din pacate, ghetele de baschet Reebok Blast nu se regasesc in oferta retailerilor seriosi din Romania precum Originals, B-Mall sau My Closet, insa de ceva vreme pot fi comandati fara nicio problema de pe amazon (Statele Unite).

CITESTE SI:  Adidasi Nike tip gheata pentru barbati: baschet, alergare si stil