decathlon.ro

Adidasii pentru tenis de camp de dama sau pentru barbati, cu grad ridicat al respirabilitatii, zona dublata pentru confort la calcai, talpa cu sistem antiderapant. Incaltaminte de tenis pentru orice teren, fie zgura, artificial sau iarba. Vezi modelele de pantofi de sport, in oferta celor pasionati de tenisul de camp: Originals (transport rapid si preturi OK), SportDepot (preturi bune insa asteptati mai mult livrarea), Comodo (super reduceri in anumite perioade ale anului), FashionDays (gama variata de produse si vouchere cadou), FashionUP (in stilul FashionDays), eMAG (gama cea mai variata de incaltaminte sport) si Decathlon (magazin specialiat in articole sportive).

mindblower.ro

 

Pantofi de tenis sport Head 507T

Pantofi sport 507T. Model din categoria pantofilor dedicata exclusiv tenisului. Unii dintre cei mai ieftini adidasi de calitate pentru practicarea tenisului existenti pe piata (si datorita ofertei de reducere de pret). Marimi: 40, 41 si 42.

Aici discounturile la pantofii sport pentru tenis!

 

Pantofi sport tenis Prestige PRO rosu

 

Adidasii pentru tenis Prestige Pro, cu un design extrem de agresiv modelul se caracterizeaza printr-o linie soft, cu grad ridicat al respirabilitatii, zona dublata pentru un plus de confort la calcai, talpa prezvazuta cu sistem antiderapant. Marimi: 42,43,44,45,46.

vezi info si pret aici

 

Pantofi tenis Radical Pro New Head

 

Pantofi tenis de ultima generatie special customizati nevoilor dvs in timpului practicarii tenisului cu sistem avansat de adaptabilitate la anatomia piciorului dvs ( insertie de spuma in limba si calcai). Marimi: 41,5, 42,43,44,45,46,47.

vezi info si pret aici

 

Pantofi sport tenis Head Fire

 

Model pantof tenis de camp dedicat exclusiv jucatoarelor de tenis. Cu un design elegant si agresiv deopotriva, modelul este o excelenta alegere pentru un maxim de confort si o nota distincta de fashion chiar si pe terenul de tenis. Marimi de la 36 la 42.

Adidasi pentru tenis Elite Head

 

Pantofi tenis extrem de confortabili, usori si rezistenti la fortele de torsiunie specifice jocului de tenis. Marimi de la 40 la 47.

vezi info si pret aici

otter.ro

 

Adidasi pentru tenis de camp Sol Court Head

 

Pantofi tenis extrem de confortabili, usori si rezistenti la fortele de torsiunie specifice jocului de tenis. Marimi: 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 si 47.

vezi info si pret aici

 

Adidasi de tenis Radical Pro Head

 

Pantofi tenis de ultima generatie special customizati nevoilor dvs in timpului practicarii tenisului cu sistem avansat de adaptabilitate la anatomia piciorului dvs ( insertie de spuma in limba si calcai). Marimi de la 38 la 46.

vezi info si pret aici

 

Adidasi de dama pentru tenis 900T Lady

 

Pantofi sport HEAD 900T Lady. Model pantof tenis dedicat exclusiv segmentului feminin. Cu un design elegant, clasic, modelul este o excelenta alegere pentru un maxim de confort. Marimi: 37, 37.5, 38, 39, 40, 41, 42.

vezi info si pret aici

 

Pantofi sport tenis Babolat Double Line

 

Pantofii sport BabolaT Double Line pentru barbati sunt confectionati dintr-un material sintetic, flexibil si rezistent + mesh pentru o buna ventilatie. Partea frontala a talpii este din material EVA de inalta densitate. Taloneta: Ortholite Comfort cu spuma antibacteriana. Pantof pentru toate suprafetele de teren de tenis. Marimi adidasi: de la marimea 36 pana la marimea 48.

Aici discounturile la pantofii sport pentru tenis!

Adidasii pentru tenis de camp de dama sau pentru barbati, cu grad ridicat al respirabilitatii, zona dublata pentru confort la calcai, talpa cu sistem antiderapant. Incaltaminte de tenis pentru orice teren, fie zgura, artificial sau iarba. Vezi modelele de pantofi de sport, in oferta celor pasionati de tenisul de camp: OriginalsSportDepot, Comodo, FashionDays, FashionUP, eMAG si Decathlon.

answear.ro