depurtat.ro

Incaltaminte sport pentru copii: adidasi pentru tenis de camp de la FashionDays, Decathlon, Originals si eMAG.

Pantofi tenis de camp Wilson

Pantofi tenis copii Wilson Trance Impact Black/Red Talpa in zig-zag pentru orice tip de teren – AllCourt, brant din spuma DST, protectie pentru degete Duratex, captuseala nanoWik impotriva umezelii. Faimosii pantofi Wilson pentru tenis de camp, disponibili la un pret ieftin pentru copiii dvs.

vezi info si pret aici

Pantofi tenis copii Speed Jr

Speed Jr este un pantof pentru practicarea tenisului de camp pentru juniori. Adidasii Head Speed Jr au un design agresiv, prindere siret, spatii de aerisire pentru un confort maxim. Marimi disponibile de la 31 pana la 38.

mai multe modele la  SportDepot si FashionDays

Incaltaminte sport Tenis BabolaT pentru copii

Performanta si calitatea adidasilor pentru tenis de camp Babolat V-Pro in varianta de incaltaminte pentru copii Junior. Marimi disponibile adidasi: de la 31,5 la 38.

Incaltaminte Tenis pentru copii Sensor Head Jr

Pantofi tenis copii Sensor Jr, pantofi cu un design agresiv, prindere siret, spatii de aerisire pentru confort maxim. Marimi de la 31 pana la 38.

flanco.ro/
Pantofi sport Tenis Beat Head pentru juniori

Adidasi pentru tenis de camp cu design casual, prindere siret, spatii de aerisire si confort maxim. Inlocuitor piele exterior si textil interior. Marimi: 31 si 32 pentru copii de 5-7 ani.

Adidas de tenis pentru copii Mojo Jr.

Pantof tenis pentru juniori cu design agresiv, prindere siret si spatii de aerisire pentru confortul maxim pe terenul de tenis.

Incaltaminte tenis pentru copii 307T Head

Pantofi tenis pentru juniori. Design sportiv si clasic deopotriva. Marimi de la 31 la 40.

Incaltaminte sport pentru copii: adidasi pentru tenis de camp de la FashionDays, Decathlon, Originals si eMAG.

answear.ro