depurtat.ro

Dragoste si moarte la Istanbul. Aceasta carte este publicata la editura Corint. Lider de audienta, adunand in fata televizoarelor peste doua milioane de telespectatori simultan, urmarit cu sufletul la gura, nascand pasiuni care au dus pana la divorturi, serialul Suleyman Magnificul a cucerit Romania, alaturi de numeroase alte tari.

yves-rocher.ro

A venit vremea sa cunoastem si adevarul istoric, cu nimic mai putin spectaculos decat biografia romantata oferita de serial. O putem face acum gratie primei carti publicate in Romania despre fascinantul personaj si iubita lui.

„Incercand sa raspunda interesului general pentru acest subiect, editura Corint a avut initiativa laudabila sa publice recenta lucrare a profesorului Erhan AfyoncuSuleyman Magnificul si sultana Hurrem. Dragoste si moarte la Istanbul. Istoricul turc, unul dintre cei mai reputati specialisti in domeniu, si-a gandit si structurat lucrarea in doua parti: una consacrata lui Suleyman si cealalta lui Hurrem.(…)

Imperiul Otoman, cu un trecut exceptional si cu personalitati de anvergura internationala, trebuie cunoscut si inteles la adevarata sa valoare. Povestea lui Suleyman si a lui Hurrem face parte din acest trecut. Prin urmare, indemn publicul cititor la o lectura pe cat de utila, pe atat de incitanta.“ – Prof. univ. dr. Calin Felezeu, Presedintele Consiliului Stiintific al Institutului de Turcologie si Studii Central Asiatice

flanco.ro/

vezi cartea la Libris

answear.ro