depurtat.ro

Triumph International este un producător international de lenjerie de corp. Compania fondată în Heubach, Germania 1886 de către două familii Spiesshofer & Braun. Prima filială străină a fost înființată în Elveția, care a devenit sediul central al companiei. Producatorul de lenjerie opereaza acum in peste 120 de tari iar din anii 1990 Triumph furnizeaza lenjerie etichetată privat lantului de magazine Marks & Spencer. Cele mai cunoscute articole de lenjerie Triumph sunt sutienele, ce pot fi cumparate online de la Astratex.roFashionDaysBonPrix.roAstratexWildFashion, dar si la preferatul nostru in fashion mai nou eMAG, unde vei gasi si modele de lenjerie Triumph Fitness & Sport. O gama larga de sutiene triumph la cele mai bune preturi si reduceri te asteapta!

Catalogul Triumph eMAG

 

Sutien Triumph Alluring Sensation amplimorf

 

Sutien Triumph amplimorf Alluring Sensation, cu arcuri si cu nijuterie fantezie între cupe pentru un plus de seducţie. Sutienul Triumph are dantelă la baza cupelor pentru un plus de eleganţă iar cupa este cuprinzătoare pentru un decolteu generos indiferent de mărimea cupelor. Compozitie: 50% poliamidă, 30% poliester, 17% elastan, 3% vâscoză.

 

Sutien Triumph Amourette

 

Sutienul cu arcuri Amourette de la Triumph pastreaza linia eleganta a detaliilor elegante Triumph cu o linie de dantelă ce se adresează unei femei moderne în căutarea unei forme ideale, chiar şi pentru busturile generoase. Dantela este extensibilă în faţă şi pe laterale iar spatele din ţesătură extensibilă. Compozitie: 77% poliamidă, 17% elastan, 6% bumbac.

 

Sutien pentru micsorare Shape Sensation

 

Sutienul cu arcuri Shape Sensation de la TRIUMPH este un sutien care micsoreaza si ofera un joc de opacitate şi transparenţă pentru o forţă de seducţie garantată. Prezinta o bijuterie fantezie între cupe. Cupele sunt mulate iar bretelele sunt late si reglabile pentru un confort optim. Compozitie: 65% poliamide, 25% elastan, 10% poliester.

 

Sutien fara arcuri Triumph

 

Sutien fara arcuri de la Triumph cu cusături laterale pentru o susţinere impecabilă. Bretelele sunt reglabile, prinderea este la spate in diverse pozitii. Compozitie: 95% poliamidă, 5% elastan.

epantofi.ro

 

Sutien Triumph Riccarda

 

Sutien Triumph cu armaturi si tesătură jacquard, bretele late la umeri şi broderie pe tul. Compozitie: – 71% poliester, 15% poliamidă, 11% elastan, 3% bumbac.

 

Sutien Triumph Doreen Roz

Sutienul Doreen de la Triumf cu marimi de la 90C la 120F este un sutien fără arcuri, bretelele sunt reglabile in fata prin urmare este un articol de lenjerie deosebit de practic. Cupele sunt din dantela si sunt captusite la baza iar Balenele laterale sunt subtiri. Spatele este din tul cu elastic. Prindere la spate pe mai multe poziţii. Compozitie: 80% poliamidă, 13% elastan Lycra (marcă înregistrată Invista), 7% bumbac.

Catalogul Triumph eMAG

 

Sutien roz Amourette Triumph

Sutien original Triumph cu arcuri si dantelă extensibilă în faţă şi pe laterale. La spate ţesătura este extensibilă. Compozitie: 77% poliamidă, 17% elastan, 6% bumbac.

 

Cele mai cunoscute articole de lenjerie Triumph sunt sutienele, ce pot fi cumparate online de la Astratex.roFashionDaysBonPrix.roAstratexWildFashion, dar si la preferatul nostru in fashion mai nou eMAG, unde vei gasi si modele de lenjerie Triumph Fitness & Sport. O gama larga de sutiene triumph la cele mai bune preturi si reduceri te asteapta!

answear.ro