depurtat.ro

Lenjeria intima pentru femei Calvin Klein Underwear, incitanta si provocatoare, nedefinita, distincta, unica! De zeci de ani Calvin Klein este unul dintre cele mai renumite branduri de imbracaminte, bucurandu-se de notorietatea construita in timp si prin produsele lor de calitate superioara. Gama de lenjerie intima CK se diversifica in mai multe privinte – material, tip si accente individuale. Iti poti alege si tiparul acestora, incepand cu dungile clasice pana la aspectul metalic sau cel tricotat, avand garantia originalitatii, suportului si libertatii de miscare pe care le ofera lenjeria Calvin Klein de dama. Daca acestea sunt printre primele avantaje pe care le cauti de la o lenjerie intima, atunci fa o comanda la magazinele online unde poti gasi CK Underwear in Romania: My Closet si BMall.

 

Lenjerie dama Calvin Klein Underwear

 

 

In ultima vreme optand pentru o imagine influentata de retro si vintage, dar mentinand modelele clasice la locul lor, Calvin Klein ne aduce o noua viziune asupra conceptului de sexy adaugand elemente de croiala care pun in evidenta aspectele pozitive ale corpului darpastrand ideea de confort si adaptabilitate. Daca asocierea intre Calvin Klein Jeans, lenjeria intima CK Underwear si parfumurile CK Fragrance este una mai aparte, colectia de lenjerie intima Calvin Klein Underwear pentru femei propune o noua abordare si celebreaza nonconformismul, absenta limitelor, bucuria de viata si libertatea unui spirit tanar.

yves-rocher.ro

 

 

CK dama – Underwear by Calvin Klein

 

Colectia de lenjerie intima CK One pentru femei include articole de lenjerie supraelastice, fabricate din microfibre si prezinta un melanj reusit intre printuri  clasice si moderne. Creata in spiritul parfumurilor Calvin Klein CK One, primul parfum unisex iconic, aceasta noua colectie moderna si tinereasca de lenjerie de dama Calvin Klein Underwear pentru femei este sexy, energica si cool, caracterizata prin individualitate si libertatea spiritului si destinata impatimitilor modei. Cumpara-ti lenjerie Calvin Klein Underwear, pentru un boost de incredere si implicit de imagine!

flanco.ro/

 

 

Inca de la inceputurile sale, Calvin Klein Underwear, a fost in fruntea clasamentului pentru colectiile sale de lenjerie intima, costume de baie si pijamale. Cunoscut pentru campaniile sale publicitare iconice oferind modele de top, celebritati și talente nou descoperite, Calvin Klein Underwear continua sa evolueze reputatia sa ca marca preferata a consumatorilor care doresc o lenjerie sexy, la moda si confortabila. Lenjeria Calvin Klein este una dintre cele mai admirate datorita materialului de calitate si, evident, a designului deosebit. Linia acesteia este totodata practica si eleganta, stilul fiind unul foarte feminin si sexy, plin de culori vibrante si exotice. Lenjeria Calvin Klain este destinata tuturor varstelor, stilurile variind intre tineresc si sofisticat.

 

 

Cunoscut pentru campaniile publicitare iconice si controversate realizate de-a lungul timpului, cat si pentru modelele ce au pozat pentru aceste campanii publicitare precum Eva Mendez, Claudia Schiffer (la 15 ani), Vanessa Huppenkothen, Mariana Ochoa, sau Caitlin Mainley, Colectia de lenjerie intima pentru femei Calvin Klein Underwear, este incitanta si provocatoare.

 

 

Nedefinita. Distincta. Unica. Asa poate fi caracterizata ultima colectie Calvin Klein: CK Underwear (alaturi de CK Fragrance), atat pentru femei cat si pentru barbati. Calvin Klein Underwear este divizia de lenjerie a brandului infiintat in 1968. Filosofia brandului Calvin Klein se reduce la minimalism extrem, cu linii simple si curate. Lenjeria de dama Calvin Klein Underwear poate fi cumparata si din Romania, iar preturile articolelor Calvin Klein sunt semnificativ mai mici daca le cumperi online de la magazinele: My Closet si B-MallDaca esti un fan al colectiilor Calvin Klein, iti recomandam atunci si urmatoarele articole prezentate pe istoric de blogul nostru:

answear.ro