depurtat.ro

Corset invizibil pentru abdomen Tummy Trimmer. Acum exista acest corset modelator pentru abdomen care va ajuta sa mascati kilogramele in plus si sa aratati fabulos intr-o rochie. Tummy Trimmer este confectionat dintr-o tesatura elastica fina, incat este nedetectabil sub haine. Centura pentru abdomen Invisible Tummy Trimmer nu lasa nimic la vedere, doar o linie perfecta a corpului, pentru ca dumneavoastra sa va simtiti frumoasa si speciala. Oricine poate beneficia de acest corset, de la persoane scunde pana la cele cu inaltime mai mare. Iar pretul Tummy Trimmer este acum mai mic.

Oferta Tummy Trimmer

yves-rocher.ro

Invizibilul Corset Tummy Trimmer este o lenjerie modelatoare care nu se vede sub alte haine si care te ajuta sa scapi de cateva kilograme in plus instantaneu. Rochia arata perfect pe tine cu exceptia acelei zone e abdomenul prea mare. Acum exista acest corset care sa te ajute exact in acea zona. Invizibilul Tummy Trimmer este facut dintr-o tesatura elastica. Atat de fin incat este nedetectabil sub haine. Partea dubla din fata ajuta la un abdomen mai plat, iar partile laterale mai elastice iti subtiaza talia.

epantofi.ro

Corsetul Invisible Tummy Trimmer nu lasa nimic la vedere, doar o linie perfecta imediat de sub sani pana pe solduri. Oricine poate beneficia de el, de la persoane mai scunde pana la cele cu inaltime mai mare.

Oferta Tummy Trimmer

Avantajele utilizarii lenjeriei modelatoare Corset Tummy Trimmer:

  • Aratati mai slaba instant cu 4.5 kg mai putin;
  • Centura este special fabricata pentru a ascunde kilogramele in plus din zona abdominala si lombara;
  • Deasemenea sustine abdomenul avand efect de “push up”, astfel cu ajutorul ei, puteti masca “burtica”;
  • Poate fi purtat sub orice fel de imbracaminte, fiind invizibil;
  • Masura disponibila de la M la XXL;
  • Culoarea centurii – crem;
answear.ro