depurtat.ro

Camera video Auto Full HD ieftina cu senzori de miscare, la un pret redus cu 75%. Oferta aici. Camera auto FULL HD are un design placut si comod, ce o face utila atat in utilizarea ca si camera auto, dar si pe post de camera normala. Camera auto Full HD 1080 cu suport si senzor de miscare este ideala pentru profesionisti angajati in politie, jurnalisti, detectivi, etc. Poate fi utilizata si pentru inregistrarea video in cazul unor excursii sau drumetii, pentru a imortaliza peisaje deosebite. Camera video Auto Full HD este dotata cu o camera speciala de 12 megapixeli si un zoom de 4x.

yves-rocher.ro

Displayul este de tip TFT LCD si are o diagonala de 2,4inch. Fisierele video si audio de inalta calitate ale acestei camere auto va pot fi utile in cazul unor evenimente neplacute ce pot aparea in trafic, putand fi considerate dovezi ce vor declina resposabilitatea dumneavoastra asupra incidentului aparut.

flanco.ro/

Oferta aici

Detalii suplimentare camera auto Full HD 1080 cu senzori de miscare: Unghi de vizibilitate: 140 grade, Senzor: 1/3.2″ / 12Mpx, Format video: AVI, Functie de detactare a miscarii, Zoom digital: 4x, Rezolutie video: 1080P/720P/480P, Rezolutie foto: 2592×1944, LCD: 2.5″ TFT LCD (format 4:3), Card memorie neinclus in pachet: suporta pana la  32GB maxim, Conectare: USB 2.0/ AV out, Mod TV: NTSC/PAL, Dimensiuni:133×53 mm.

answear.ro