Cel mai ieftin Selfie Stick cu telecomanda wireless bluetooth (oferta aici). Selfie stick, cu suport pentru telefon si telecomanda wireless, bluetooth. Monopodul extensibil al acestui selfie stick este compatibil cu iPhone, Samsung si alte branduri de smartphone-uri. Adaptorul selfie stick pentru telefoane mobile este reglabil, universal si se potriveste tuturor telefoanelor cu o latime mai mica de 8.5 cm cu exceptia iPhone 6 PLUS!

Cu ajutorul surubului de fixare si al suportului pentru telefon, reglabil, puteti folosi camera telefonului mobil la un unghi de 180 de grade. Telecomanda cu functia bluetooth, compatibila cu iPhone, iPad, Android si Samsung Galaxy Notes va permite sa faceti poze de calitate intr-un mod foarte simplu si eficient. Selfie Stick-ul cu telecomanda actionata de la distanta prin bluetooth este un dispozitiv portabil excelent pentru petreceri, vacante, intruniri de familie. Uimeste-ti familia si prietenii cu noua ta jucarie!

Suportul pentru telefon ajustabil in latime (50-89 mm) se potriveste cu iphone 6 de 4.7 inch, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S5, cu smartphone-urile HTC One M8, LG G2, LG G3, LG G Flex, Motorola Moto EGX, Nexus 5, Nokia Lumia, Sony Xperia, si multe altele. Cumparand acest selfie stick cu telecomanda wireless, veti avea parte de un accesoriu pentru smartphone-ul dvs., al unui membru al familiei, pentru telefonul unui prieten sau chiar pentru viitorul dvs. telefon mobil.

Selfie Stick – 60%

Cu o greutate redusa de numai 181g, monopodul selfie stick cu telecomanda se extinde pana la 109 cm si permite fixarea unui dispozitiv mobil cu o latime mai mica de 8,5 cm.

CITESTE SI:  Smartphone rezistent la apa, socuri si praf UTOK DOREL
Cum se foloseste Selfie Stickul cu telecomanda?
  • 1. Tineti ferm in mana monopiedul in timpul utilizarii.
  • 2. Deschideti monopiedul in functie de lungimea dorita (maxim 100 cm).
  • 3. Fixati dispozitivul mobil cu atentie astfel incat sa fie centrat pe mijlocul adaptorului.
  • 4. In timp ce faceti poze tineti ferm dispozitivul in mana si incercati sa nu il inclinati foarte mult in partile laterale.
  • 5. Daca folositi monopiedul in miscare, in timp ce alergati sau faceti miscari foarte bruste in timp ce faceti poze, elementii monopiedului se pot roti si telefonul poate sa alunece din suport.