depurtat.ro

Scaunul auto Coccole C865 de la DHS este prietenul de nadejde al copiilor si parintilor in timpul calatoriilor lungi cu masina, fiind un model recomandat grupelor 0, 1 si 2, adica de la nastere pana la 25 de kg. Centurile scaunului auto DHS Coccole C865 au sistemul de prindere in 5 puncte si se regleaza pe 3 nivele de inaltime in zona umerilor iar spatarul scaunul se regleaza pe 5 trepte de inclinare. Poate fi cumparat de la Bebe Bliss si Best Kids.

yves-rocher.ro

Scaunul auto DHS Coccolle C865 indeplineste cerintele grupelor de utilizare 0,1 si 2,fiind destinat transportului copiilor cu greutatea intre 0 si 25 kg. Pentru grupa 0 de utilizare (0-13 kg) scaunul auto DHS Coccole C865 se poate monta cu spatele catre directia de mers,conform normelor de siguranta in vigoare. Utilizarea scaunului auto pentru grupele 1 (9-18 kg) si 2 (15-25 kg) se face cu fata catre directia de mers

flanco.ro/

Pentru o siguranta sporita, scaunul auto DHS Coccolle C865 a fost prevazut cu protectie laterala de ambele parti. Centurile scaunului au un sistem de prindere in 5 puncte si sunt reglabile pe 3 nivele de inaltime in zona umerilor. Ajustarea lungimii centurilor se realizeaza prin sistemul de reglaj,prevazut cu buton de siguranta. Centura autoturismului poate fi prinsa prin spatele scaunului (situatie in care se vor folosi centurile scaunului) sau poate fi prinsa peste scaun si peste copil (in mod identic cu folosirea centurii pentru adulti). Pentru a usura prinderea centurii prin spatele scaunului,acesta poate fi aplecat spre inainte. Spatarul scaunului este reglabil pe 5 pozitii de inclinare. Scaunul auto DHS Coccole face parte din categoria de scaune auto premium pentru bebelusi si copii cu varsta pana in 6 ani.

Scaunul auto DHS Coccole C865 este dotat cu reductor detasabil pentru sezut si cap, util pentru copiii mici. Latimea totala a scaunului este de 48 cm,iar latimea sezutului de 30 cm. Greutatea scaunului auto DHS Coccolle C865: 9 kg.  Scaunul respecta normele europene de siguranta ECE R44/04 si beneficiaza de o garantie de 2 ani.

answear.ro