depurtat.ro

Design-ul ergonomic al scaunului auto (1-12 ani) pentru copii Britax Evolva 1-2-3 Plus asigura cel mai inalt confort atat pentru copii de varste fragede de 9 kg cat si pentru copiii mai mari pana la 36 kg, adica aproximativ 12 ani reprezentand cea mai buna alegere pentru parinti si pentru persoanele ce transporta copii de diferite varste si doresc sa le ofere confort si siguranta in autoturism. Scaun auto cu pozitie verticala sau de repaos, marginile laterale reglabile si husa detasabila rapid fara a fi necesara desfasurarea si infasurarea centurilor.

yves-rocher.ro

vezi cel mai mic pret Britax Evolva 1-2-3 Plus

Best Kids | Ventum Kids |

Pentru copiii de la 9 pana la 18 kg (circa 9 luni pana la 5 ani) se utilizeaza sistemul integrat de centuri cu fixare in 5 puncte. Apoi utilizarea ca extensie a scaunului cu spatar de la 15 pana la 36 kg, copilul este pozitionat in scaunul pentru copii cu ajutorul centurii de siguranta a autoturismului cu fixare in 3 puncte. Fotoliul auto Britax Evolva 1-2-3 Plus, are suport sticla/pahar pe ambele parti, husa este detasabila si lavabila in masina de spalat si ceea ce este cel mai important: scaunul creste odata cu copilul, fiind un accesoriu auto care va va fi aproape mai mult de 10 ani.

Siguranta scaunelor auto Britax- Romer

 

Cei de la Britax-Romer au dezvoltat nenumarate inovatii cum ar fi: protectia la impactul lateral, sistemul antibasculare, sistemul ISOFIT specific scaunelor din grupele 2 si 3 si D-SIP specific celor din grupa 0. In eventualitatea unui accident, sistemul antibasculare reduce miscarea copilului spre inainte si directioneaza majoritatea fortelor in jos. Sistemul ISOFIT, propriu Britax-Romer, este specific grupei 2-3 de scaune auto pentru copii si foloseste sistemul ISOFIX de siguranta pentru fixarea scaunului in auovehicul. In cazul unui accident, sistemul ISOFIT permite miscarea facila a scaunului impreuna cu copilul spre fata, mentinand centura de scaun in pozitia corecta si controland nivelurile de energie mult mai eficient.

Conexiunea directa la sasiul vehiculului previne miscarea laterala a scaunului si imbunatateste protectia in eventualitatea unui impact lateral. Protectia la impactul lateral, despre care se mentioneaza in descrierile diverselor tipuri de scaune de masina pentru copii, este de fapt reprezentata de o tetiera adanca, inalta si bine captusita. E foarte important acest detaliu atunci cand cumparati un scaun auto pentru copil. Tetiera trebuie sa aiba marginele laterale inalte, moi si captusite pentru a absorbi energia din timpul impactului si chiar sa reduca impactul asupra copilului. Un alt rol important pe care il joaca tetiera adanca, inalta si moale este faptul ca permite sprijinirea capului copilului in timpul somnului.

Pentru confortul copiilor, scaunul Britax Evolva 1-2-3 plus ofera protectie la impact lateral cu margini laterale inalte, cu captuseala moale, confort sporit datorita pernitei speciale pentru umeri si a tetierei si hamului usor reglabil in functie de inaltimea copilului. Este atat de simplu de reglat incat veti avea nevoie de doar o singura mana. De altfel, suporturile hamurilor faciliteaza asezarea si ridicarea copilului sin scaunul auto.

flanco.ro/

Forma scaunului pozitioneaza corect cureaua la nivelul bazinului – atunci cand este utilizat ca un scaun extensibil cu spatar inalt. Ghidajul centrurii scaunului pozitioneaza corect cureaua pe diagonala – atunci cand este utilizat ca un scaun extensibil cu spatar inalt. Mecanismul Click & Safe de prindere a centurilor intr-un clic a fost conceput pentru a va ajuta atunci cand asigurati copilul in scaun.

Poate fi accesorizata cu diverse articole Britax, precum Husa Keep Cool pentru Scaune Romer King plus, Evolva, Safefix BritaxTehnologia Outlast folosita la realizarea acestei huse absoarbe excesul de caldura a corpului, asigurand confortul copilului chiar si atunci cand circulati pe distante mari. Captuseala este realizata 100 % din bumbac.

Scaunul auto Britax Evolva 1-2-3 Plus este foarte confortabil, cu margini adânci căptuşite, perniţe performante pentru umeri, poziţie verticală sau de repaus, şi tetieră şi centură ajustabilă. Ambele modele EVOLVA au un suport extensibil pentru băuturi şi gustări, util pentru siguranţa copilului dumneavoastră atunci când mănâncă sau bea. Tetiera şi hamul reglabile în funcţie de înălţime cu reglare uşoară cu o singură mână, previn erorile de reînfăşurare. Perniţele speciale pentru umeri reduc mişcarea spre faţă a copilului în cazul unui impact. Centura de siguranţă cu fixare în 5 puncte ajustabilă dintr-o singură mişcare. prindere Click & Safe® se fixează printr-un clic atunci când tensionarea centurilor este corectă. Marginile laterale înalte, cu căptuşeală moale asigură protecţie optimă la impact lateral. Suporturile hamurilor facilitează aşezarea şi ridicarea copilului dumneavoastră din scaunul pentru copii.

 

De la 9 pana la 18 kg:

  • Centura de siguranta cu fixare in 5 puncte ofera cea mai buna pozitie posibila.
  • Protectie optima la impactul lateral datorita marginilor adanci cu pernite.
  • Pernite speciale pentru umeri.
  • Tetiere reglabile in functie de inaltime si hamuri – usor de reglat numai cu o singura mana.
  • Suporturile hamurilor faciliteaza asezarea si ridicarea copilului dumneavoastra din scaunul pentru copii.

De la 15 pana la 36 kg:

  • Ghidajul centurii de la perna pentru sezut conduce centura de la nivelul bazinului perfect peste bazinul copilului.
  • Ghidajul centurii conduce centura diagonala perfect umerii copilului.
  • Tetiera reglabila in functie de inaltime ofera copilului care doarme pozitia care il protejeaza.
  • La alegere pozitia de sezut sau de repaus pentru calatorii confortabile.

Adecvat pentru scaune ale autovehiculului cu forme puternice. Husa cu captuseala moale, detasabila si lavabila. Greutatea Recomandata: 9-36 kg. Varsta Recomandata: 9 luni – 12 ani.

vezi cel mai mic pret Britax Evolva 1-2-3 Plus

Best Kids | Ventum Kids |

Cand vine vorba sa scoata pe piata un nou produs, compania germana Britax se ghideaza dupa urmatorul principiu: “din primul momen copii transforma viata intr-o aventura si de aceea ca parinte trebuie in primul rand sa ii asiguri copilului tau siguranta prin orice mijloc”. Din acest motiv va puteti baza pe toate aceste produse, incepand de la accesorii si scaune auto pana la carucioare Britax. Experienta acumulata pe parcursul anilor si investitia continua in tehnologie fac din produsele Britax o combinatie optima intre confort si siguranta.

answear.ro