depurtat.ro

Daca blugii modelatori si sutienele cu efect Push Up au revolutionat lenjeria si imbracamintea pentru femei atunci cand vine vorba de mici trucuri pentru a scoate in evidenta ceea ce ne dorim, ei bine nici lenjeria intima pentru barbati nu a ramas neschimbata de noul val al tehnologiei Push Up. Catalin Botezatu, controversatul designer roman, a lansat o colectie de boxeri si chiloti cu efect Push Up pentru barbati, ce pot fi cumparati online chiar din magazinul online oficial Catalin Botezatu.

 

Ofera-i perechii tale lenjeria momentului, chilotii Catalin Botezatu cu push-up, pentru confort si sustinere maxima. Sunt confectionati din bumbac moale si placut, cu banda elastic personalizata. Produsul este este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara – 92% bumbac, 8% elastan. Doar in magazinul online oficial al designerului Catalin Botezatu.

depurtat.ro

I-ati cerut in repetate randuri. Acum pot fi ai vostri, si nu oricum, ci in haine de sarbatoare! Boxerii Catalin Botezatu cu push-up au revenit printre vedetele sezonului si abia asteapta sa fie purtati toata iarna. Materialele de cea mai buna calitate iti promit o sustinere puternica si confort maxim! Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 92% bumbac, 8% elastan. Doar in magazinul online oficial al designerului Catalin Botezatu.

noriel.ro
answear.ro