depurtat.ro
Primele mele cuvinte in limba germana

 

vezi cartea aici

Primele mele cuvinte in limba germana este o carte ilustrata pentru copii cu varsta intre 3 si 7 ani si cuprinde peste 500 de cuvinte uzuale din germana. Aceasta carte a fost realizata pentru a-i ajuta pe cei mici sa asimileze usor vocabularul de baza al limbii germane intr-un mod cat mai placut si distractiv. Fiecare imagine este insotita de cuvantul corespunzator in limba germana si de traducerea acestuia in romana, ceea ce permite asocierea imediata a cuvantului cu obiectul respectiv si ii ajuta pe cei mici sa retina foarte usor cuvintele noi. La sfarsitul cartii veti gasi o lista ce contine toate cuvintele din germana incluse in aceasta carte, insotite de traducerea lor in romana. O gasiti la carturesti si emag.

Limba Germana – Carti educative

 

Limba germana pentru pitici mari si mici

 

vezi cartea aici

Cartea se adresează copiilor de grădiniţă şi elevilor din ciclul primar ce vor face primii paşi, printr-o metodă uşoară şi distractivă în învăţarea limbii germane. Cum se spune “ursuleţ de pluş” în limba germană? Cum se traduce în limba română “der Schmetterling”?

Cu ajutorul acestei cărţi “Limba germana pentru pitici… mari si MICI“, cei mici vor putea învăţa peste 200 de cuvinte uzuale din limba germană: fiecare pagină prezintă o scenă din viaţa de zi cu zi şi o serie de obiecte foarte familiare copiilor, însoţite de echivalentul lor în limba germană. La sfârşitul lucrării se află un dicţionar german-român care cuprinde toate cuvintele noi învăţate de cei mici, precum şi două pagini cu autocolante reutilizabile, cu ajutorul cărora această carte devine o metodă atrăgătoare şi distractivă de a învăţa primele noţiuni de limba germană.

Cele mai multe carti, caiete de lucru si activitati, cd-uri si soft-uri educationale pentru copiii ce doresc sa invete limba germana, gasiti la Libraria HumanitaseMAG, elefant, Carturesti.ro si Libris.

 

Invat limba germana (carti cu CD)

 

vezi cartea aici

Carţile educative cu CD îi vor ajuta pe copii să înveţe cu uşurinţă primele noţiuni, precum cifrele, literele sau cuvintele de bază, apoi să îşi dezvolte vocabularul şi în limbile engleză, franceză şi germană. Formatul mare şi ilustraţiile realiste, de o calitate excepţonala, sunt esenţiale pentru asimilarea rapidă a cunoştinţelor şi transformă învăţarea într-un proces simplu şi distractiv. CD-ul conţine un joc cu 2 grade de dificultate: „învăţ cuvinte în limba germană” şi „Ştiu cuvinte în limba germană”. În primul nivel vor putea învăţa şi pronunţia corecta, cu ajutorul sunetelor, iar în nivelul 2 vor dovedi că pot recunoaşte cuvinte în limba germană!

 

Germana pentru cei mici (CD Audio)

 

vezi cartea aici

Este pregatit copilul tau sa invete limba germana? Iata cartea ideala cu CD audio pentru el! Prin intermediul acestei lucrari, cei mici pot descoperi si invata limba germana usor si amuzant, impreuna cu Emma si Otto, precum si cu Max, cainele poznas al lui Otto.

In acest dictionar, veti gasi peste 700 de cuvinte de baza din vocabularul limbii germane, insotite de exemple, precum si de imagini sugestive, organizate tematic in 22 de capitole cum ar fi „Eu, familia mea si prietenii mei”, „La scoala”, Hobby-uri si sporturi”, „La cumparaturi” sau „Craciunul”.

De asemenea, la fiecare capitol copiii vor gasi liste de cuvinte si expresii frecvent intalnite in limba germana. Cei mici vor invata sa construiasca singuri propozitii in limba germana: dialogurile lui Otto cu prietenii lui de la fiecare capitol pot fi ascultate pe CD-ul audio care insoteste aceasta carte, astfel ca cei mici vor putea repeta si retine mai usor cuvinte si expresii uzuale din limba germana.

flanco.ro/

 

Invat sa citesc in limba germana – Povesti pentru copii

 

Hansel si Gretel , Aventurile Baronului MunchausenFlautul Fermecat, Muzicantii din Bremen.

De-a lungul a 16 pagini, copiii invata sa citeasca in limba germana, unele dintre cele mai frumoase povesti ale literaturii germane, scrise de celebrii Fratii Grimm sau Rudolf Raspe. Cartile costa in jur de 4 lei, sunt frumos colorate si se adreseaza copiilor intre 7 si 9 ani, sau chiar mai putin pentru cei ce frecventeaza clasa pregatitoare la gradinitele si scolile de limba germana.

 

Deutsch mit bildern fur alle Kinder

 

vezi cartea aici

Cartea Deutsch mit Bildern fűr alle Kinder este destinată copiilor preşcolari sau celor din clasele primare care fac pentru prima dată cunoştinţă cu vocabularul limbii germane. Primele cuvinte. Primele propoziţii cuprinde peste 700 de termeni, într-o ilustrare atractivă menită să faciliteze învăţarea. Atent selectate din vocabularul activ, cuvintele sunt structurate tematic, astfel încât parcurgerea fiecărei pagini îi permite copilului să le asimileze treptat şi să le utilizeze apoi în propoziţii simple.

Prezenţa semnificaţiei în limba română a fiecărui cuvânt german, precum şi consemnarea la sfârşitul cărţii a principalelor reguli de pronunţie în limba germană îl vor orienta atât pe părinte, cât şi pe profesor în selectarea celor mai adecvate strategii de învăţare rapidă şi corectă a acestei limbi moderne de către copii.

Start mit Deutsch. Vocabular, expresii, jocuri

 

vezi cartea aici

Tot mai mulţi copii sunt interesaţi să înveţe limba germană. La vârsta lor o limbă străină se învaţă cel mai uşor. Start mit Deutch. Vocabular, expresii, jocuri este o lucrare concepută special pentru preşcolari şi pentru copiii din primele clase.

Organizată pe teme esenţiale, cartea are 15 capitole, cum sunt: „Familia mea”, „Corpul şi înfăţişarea”, „Zilele săptămânii”, „Să numărăm”, „Florile”, „Mesele zilei” ş.a. Conţinutul bogat ilustrat, poeziile şi jocurile atractive îi ajută pe copii să aprofundeze în mod interactiv cunoştinţele de limbă germană şi să avanseze rapid în învăţarea acestei limbi.

 

Soft educational limba germana si limba franceza

 

oftul educațional pt. clasele I-IV EDU Limba Franceză şi Limba Germană conţine pentru fiecare limbă: 17 lecţii interactive, 17 jocuri și aplicații educative, 140 de planşe şi fişe de lucru și un dicţionar cu 1335 de termeni în format text, audio şi foto. Acest soft educaţional de Limba Franceză şi Limba Germană este o cale interactivă şi distractivă de învăţare a celor două limbi. Auxiliarul didactic Edu Limba Franceză şi Limba Germană este structurat pe două părţi distincte, în aşa fel încât studiul unei limbi să nu fie perturbat de prezenţa unor cuvinte din altă limbă.

Paginile auxiliarului sunt elaborate prin metode interactive, care plasează elevul în faţa unor sarcini educative şi distractive. Jocul educativ şi distractiv EDU Domino conţine 96 de piese cu imaginea şi denumirea unor animale – pe o parte în Limba Franceză, iar pe cealaltă parte în Limba Germană.

Limba Germana – Carti educative

Cele mai multe carti, caiete de lucru si activitati, cd-uri si soft-uri educationale pentru copiii ce doresc sa invete limba germana, gasiti la Libraria HumanitaseMAG, elefant, Carturesti.ro si Libris.

answear.ro