depurtat.ro

Bit Bontimes, varful de lance al productiei romanesti de incaltaminte. Bit Bontimes s-a axat, inca de la lansarea afacerii, in 1993, si de la promovarea brand-ului, cu incepere din anul 1995, pe productia de incaltaminte casual si sport casual, atat pentru barbati, cat si pentru femei. Poti, insa, observa cu usurinta ca anumite modele de incaltaminte prezinta accentuate note outdoor, fiind adecvate pentru explorarile pentru care, ocazional sau frecvent, te pregatesti sa le faci in natura. Bit Bontimes produce incaltaminte casual, a fost infintata in anul 1993, avand sediul in Dumbravita-Timis, Romania.

Incepand cu anul 1995  Bontimes  isi  promoveaza propriul brand BIT-Bontimes si proprile colectii atat pe piata româneasca, cât si în Europa. Consecventa propriului stil si design isi defineste o imagine inconfundabila pe piata de retail a încaltamintei, meritul succesului fiind materialele de prima calitate si executia cu maxima atentie, garantand consumatorilor sai fideli o maxima calitate a produsului.

Incaltamintea Bit Bontimes mizeaza, inainte de toate, pe practicabilitate. Prezinta diverse sisteme de inchidere (siret, scai) pentru a asigura o mai buna fixare pe picior si, indiferent de materialele folosite (de regula, piele pentru caputa si cauciuc pentru talpa), este conceput in linii robuste pentru a spori senzatia de stabilitate si siguranta in mers. Bit Bontimes iti ofera, astfel, modele de pantofi foarte versatile, pe care le poti purta atat la serviciu, cat si la cumparaturi, la iesirile in aer liber sau la distractiile cu prietenii. Robustetea pantofilor, fie ca este vorba de incaltaminte sport sau ghete si cizme, este imprumutata si incaltarilor pentru femei: invioreaza pasul si anima alura, pregatindu-te cum se cuvine pentru a face fata rutinei cotidiene sau surprizelor ocazionale.

Incaltamintea Bit Bontimes …

… o incaltaminte romaneasca de calitate, recunoscuta de altfel si pe pietele externe. Tocmai de aceea pretul unei perechi BIT nu poate fi incadrata in plaja de preturi a incaltamintei ieftine. Dar cu siguranta o pereche de ghete, bocanci, cizme, pantofi casual sau sport precum tenisii si adidasii Bit Bontimes costa mai putin decat concurentii lor pe piata de incaltaminte de calitate. Si nu vrem sa spunem ca “pai nu platesti brandul” pentru ca BIT Bontimes a devenit deja un brand. Incaltamintea Bit Bontimes, prin tehnologiile folosite (tehnologii importate din Italia), a devenit Columbia sau Timberlandul romanesc, calitate si design desavarsit insa un pret cu 40% mai mic.

depurtat.ro

otter.ro
Bit Bontimes Gommar

Gommar este numele unei companii italiene active pe piata producatoare de talpi din cauciuc sau din alte materiale sintetice. Solutiile oferite de aceasta companie se caracterizeaza prin fiabilitate si calitate, dar si prin accesibilitate. Cauciucul Gommar devine, astfel, una dintre cele mai eficiente alternative de completare a structurii unui pantof, iar Bit foloseste cauciucul Gommar in ideea de a oferi clientilor un produs finit cu stil, de calitate, dar si la un pret accesibil.

Bit Bontimes Gommus®

Talpile Gommus® sunt produse de compania italiana cu acelasi nume, si reprezinta una ditnre cele mai eficiente solutii de completare a structurii pantofilor in procesul de fabricare datorita mai multor caracteristici. In primul rand, talpile Gommus® sunt suficient de eco-friendly ca productie, impactul poluant fiind redus. In al doilea rand, sunt confectionate dintr-o gama ampla de materiale, inclusiv cauciuc, dar si poliuretan sau poliuretan termoplastic. Versatilitatea este o alta caracteristica a talpilor Gommus®: acestea sunt folosite atat in industria fashion, cat si de catre producatorii de pantofi sport, outdoor, de incaltaminte pentru protectie sau de incaltaminte specializata pe diverse alte ramuri de activitati profesionale. Costul de productie este foarte competitiv, aspect care se reflecta in pretul produsului final. Bit foloseste talpile Gommus® tocmai intrucat ofera la un pret minim calitate, performanta si fiabilitate.

Bit Bontimes Hovercraft™

Hovercraft™ este o tehnologie produsa de compania Italiana Gommus. Bit Bontimes o foloseste datorita avantajelor cu care inzestreaza pantofii (sport, casual, outdoor sau de alta varietate). Localizata la nivel de talpa, tehnologia consta in implementarea stratului extern cu mici camere pline cu aer care, atunci cand sunt supuse presiunii (atunci cand calci), neutralizeaza socurile de impact. Confortul resimtit imediat este considerabil, iar pe termen lung tehnologia Hovercraft™ previne instaurarea tensiunilor sau a unor afectiuni mai grave datorita lipsei de protectie adecvata din partea pantofului standard folosit.

Bit Bontimes Valfussbett

Branturile Valfussbett sunt produse de compania cu acelasi nume, o companie italiana specializata care investeste constant si inoveaza astfel incat sa produca cele mai performante concepte in domeniu. Este, de fapt, un nume generic ce acopera o gama mai ampla de produse diferentiate in functie de necesitatile pe care le acopera. Astfel, exista branturi Valfussbett excelente pentru mentinerea unui microclimat bine aerisit, respirabil, in interiorul pantofilor, precum exista si branturi modelate pentru sustinerea anatomiei piciorului (anatomically-shaped). Altele sunt concepute in ideea durabilitatii. Bit foloseste branturi Valfussbett in ideea de a pune la dispozitia clientilor produse finale durabile, performante, care exceleaza prin confortul pe care il ofera in purtare.

Bontimes eMAG SHOP

answear.ro