depurtat.ro

Costumele de baie si inot Easy Swim din neopren cu factor de protectie UV pentru bebelusi ofera o mai mare siguranta copilului dumneavoastra, in momentul in care acesta este in piscina sau in bazin, in vacante sau in aer liber, oferind siguranta si impotriva razelor solare nocive. Costumul din neopren este perfect adaptat pentru bebelusi si le permite acestora sa invete cum sa inoate mai repede, mai bine si cu mai multa distractie.  EasySwim Baby este un costum de baie si inot confectionat din neopren, cu un nivel ridicat de protectie UV solara (UPF 50 +). 


yves-rocher.ro

Costumele din neopren cu aceleasi proprietati ca si costumul de scafandru, protectie impotriva razelor solare cat si confortul termic. Costumasele sunt viu colorate/ luminoase, pentru a face mai usoara gasirea copilului in locurile aglomerate.Costumele de baie si inot din neopren pentru bebelusi cu protectie UV sunt recomandate bebelusilor cu varsta intre 3 si 24 luni, marimi 3-6 luni, 6-12 luni, 12-18 luni, 18 luni – 2 ani.

flanco.ro/

Costumasele sunt disponibile in 2 culori: roz si albastru, pentru a fi potrivite atat fetitelor cat si baieteilor. Oferiti-i bebelusului sansa de a se imprietenii cu apa si asigurati-va o vacanta lipsita de griji! Pot fi cumparate online de la magazinul pentru copii krista.ro

answear.ro