depurtat.ro

Ghiozdane, rucsacuri si genti imprimate cu tematica Testoasele Ninja. Baietii pot porni la gradinita sau scoala alaturi de personajele lor preferate din desenele animate Ninja Turtles. Raphael, Leonardo, Michelangelo si Donatello, pentru copiii din intreaga lume acestia nu sunt pictorii celebri, ci cei patru eroi mutanti indragiti mancatori de Pizza: Testoasele mutante Ninja.

Ghiozdane Testoasele Ninja la eMAG

Ghiozdanele pentru baieti cu personajele Testoasele Ninja mai jos prezentate fac parte din oferta de rechizite si articole pentru copii a magazinelor Rechizitele MeleCarturestielefant si emag. Eroii din Testoasele Ninja se numara printre preferatii copiilor din toata lumea, alaturi de Superman, Harry Potter, Spider Man si altii. Numele celor patru testoase mutant: Michelangelo, Leonardo, Donatello, Raphael au fost alese dupa cele ale unor maestri renascentisti, iar stilul de lupta este unul japonez.

 

Ghiozdan de scoala pentru baieti personalizat cu Testoasele Ninja, cu dimensiuni 37x29x11 cm. Ghiozdan scoala Testoasele Ninja 37x29x11 cm, cu doua compartimente inchise cu fermoar. Ghiozdanul are bretele ajustabile.

yves-rocher.ro

 

Ghiozdan rucsac mare, adaptabil cu tema Ninja Turtles, dimensiuni 41 x 32 x 12 cm. Ghiozdan confectionat din material rezistent pentru fanii Testoasele Ninja!

Ghiozdan scoala Testoasele Ninja – Ninja Turtles de 37 cm. Caracteristici ghiozdan: 1 compartiment mare principal, 1 compartiment mediu frontal, 2 buzunare laterale cu fermoar, Bretele reglabile, Dimensiuni: 37 x 28 x 20 cm. Ghiozdanul Ninja Turtles are latimea exact cat umerii copilului, prin urmare marginile ghiozdanului nu ies afara, contribuind astfel la pozitia corecta pe spate atunci cand baietelul dvs. cara greutatea caietelor, manualelor si rechizitelor in spate.

vezi intreaga gama de Ghiozdane la eMAG

 

Rucsac Character Teenage Mutant Ninja Turtles Turtle. Rucsac Ninja Turtles cu inchidere cu fermoar, un buzunar, curea si spate captusit. Dimensiuni: latime 34cm, inaltime 27cm, adancime : 16cm.

 

Ghiozdan clasele 1-4 Ninja Turtles. Un ghiozdan incapator, confectionat din material rezistent si impermeabil. Are un compartiment mare inchis cu fermoar si 1 buzunar frontal. Pe laterale are 2 buzunare tip plasa.Spatele si bretelele sunt intarite, buretate.Dimensiuni: inaltime 43cm x latime 30cm x baza 12cm.

 

Ghiozdan de gradinita Pigna Ninja Turtles pentru baieti. Un ghiozdan mic si dragut, pentru gradinita, confectionat din material rezistent si impermeabil. Are 1 compartiment principal si 1 buzunar pe partea din fata, ambele inchise cu fermoar.Pe laterale are 2 buzunare tip plasa, cu elastic. Spatele si bretelele ghiozdanului cu Testoase Ninja sunt buretate. Ghiozdan de dimensiuni mici, pentru baietii de gradinita si clasa pregatitoare: inaltime 36cm x latime 23cm x baza 10cm.

 

Ghiozdan rucsac Testoasele Ninja din poliester. Ghiozdan de dimensiuni mai mari (40cm), potrivit pentru baieteii de clasele 1-4.

 

Ghiozdan rucsac Testoasele Ninja clase primare. Ghiozdan realizat din material rezistent pentru fanii serialului animat Teenage Mutant Ninja Turtles!

 

Ghiozdan rucsac Testoasele Ninja 28 cm.

epantofi.ro

 

Ghiozdan tip rucsac Testoasele Ninja 31 x 24 x 12 cm. Bretelele de la ghiozdan sunt late, captusite si reglabile.

 

Geanta de umar pentru baieti de gradinita si scoala Testoasele Ninja Heroes pentru baieti. Dimensiune: 38x28x7 cm.

 

Ghiozdan gradinita Testoasele Ninja 28x24x10 cm, cu un singur compartiment inchis cu fermoar. Ghiozdanul are bretele ajustabile si buzunar lateral pentru sticla de apa sau de suc. Material: poliester. Dimensiune: 28x24x10 cm. Ghiozdan realizat din material rezistent pentru fanii Testoasele Ninja! Ghiozdanul este decorat cu Testoasele Ninja, astfel copii pot porni la scoala alaturi de personajele din desenele animate preferate Teenage Mutant Turtles.

 

Ghiozdan mic de Gradinita pentru baieti cu Testoasele Ninja din seria Power Green. Dimensiune: 20 x 27 x 7 cm.

 

vezi intreaga gama de Ghiozdane la eMAG

Ghiozdan mare 3D Testoasele Ninja 40 cm cu un singur compartiment.

 

Sac de umar Testoasele Ninja. Material: 100% poliester. Dimensiune: 30×40 cm.

 

Ghiozdan mic 28 cm pentru baieti Testoasele Ninja Heroes. Dimensiune: 28 x 23 x 10 cm.

Ghiozdan rucsac Teenage Mutant Ninja Turtles pentru baieti.

 

Ghiozdan Rucsac mic Testoasele Ninja 28 x 29 x 9 cm.

 

Gentuta Testoasele Ninja pentru copii mici – baieti.

Ghiozdane Testoasele Ninja la eMAG

Ghiozdane si genti pentru scoala si gradinita cu personajele din desenul animat Testoasele Ninja: Raphael, Leonardo, Michelangelo si Donatello. Ghiozdanele pentru baieti cu personajele Testoasele Ninja prezentate fac parte din oferta de rechizite si articole pentru copii a magazinelor Carturesti, elefant si emag.

answear.ro