depurtat.ro

Fiecare băiat (și chiar si unele fete!)  viseaza sa conduca o motocicleta. De aceea Injusa a inceput un proiect interesant, de a oferi micilor cutezatori modele de motociclete electrice, sigure. Toți părinții isi fac griji pentru copiii care isi doresc sa conduca un asemenea vehicul, dar acestea sunt la fel de sigure ca si o bicicleta, iar sansa de a  învăța abilitățile corespunzătoare și regulile de siguranță, fără riscuri este reprezentata chiar de o motocicleta electrica, cu condiția ca, la fel ca si in cazul rolelor, bicicletelor, altor vehicule electrice, sau chiar skateboardurilor, sa foloseasca căști de protecție, genunchiere, cotiere, etc.

Vezi o colectie impresionanta de vehicule electrice pentru copii cu varsta peste 3 ani aici: Auto Moto Electrice.

Motocicleta pentru copii Injusa Motocross CR de 6V este o motocicleta cu design realist, rezistenta cu cadru de metal si roti ajutatoare, aderenta si stabila, cu acceleratie si frana automata. Are o baterie de 6V reincarcabila, cu autonomie de 2h (incarcator inclus) ce permite o viteza maxima de 4-6 km pe ora. Motocicleta este foarte eleganta, confera stabilitate si va deveni cu siguranta jucaria preferata a celor mici!

depurtat.ro

otter.ro

Stabilizatori de directie vor tine directia dreapta, indiferent de cat de accidentat este terenul. Siguranta, aderenta si stabilitate sporita datorita rotilor ajutatoare solide, sistemului de franare electrica automata, sigurantei termice si plasticului de inalta calitate rezistent la zgarieturi si la razele ultraviolete. Motocicleta pentru copii Injusa MotoCross CR este fabricata in Spania, suporta o greutate de 30kg si este recomandata copiilor cu varsta intre 3 si 6 ani. Dimensiuni: 111 x 56 x 76 cm

Vezi o colectie impresionanta de vehicule electrice pentru copiii cu varsta peste 3 ani aici: Auto Moto Electrice.

answear.ro