DOODLE DAISY – gargarita dragalasa care deseneaza singura. Doodle Daisy Gargarita Margareta te ajuta sa creezi desene uimitoare pe care le poti apoi colora si pastra! Poti folosi concomitent pana la 5 carioci pentru a crea desene multicolore fantastice; sunt peste 100 de imagini din care poti alege. Si, nu-i asa ca e draguta? Gargarita Daisy poate fi cumparata online de la magazinul de jucarii NICORO.ro dar si de la eMAG.

Buna eu sunt Doodle Daisy, gargarita dragalasa care te ajuta sa creezi desene uimitoare pe care le poti apoi colora si pastra. Priveste cum desenez. Este asa de usor. Priviti cate desene minunate poti face. Doodle Daisy, gargarita dragalasa de la Nicoro. 

Setul Doodle Daisy Gargarita Margareta contine 1 gargatita margareta cu picioruse tip stampila, palarie sablon si 5 carioci.

Doodle Daisy Margareta este o jucarie creativa ce functioneaza pe baza de baterii, produsa de Vivid Imaginations UK in colaborare cu Crayola.

Doodle Daisy Gargarita Margareta este varianta pentru fetite a jucariei creative Vivid Imaginations si prietena paianjenului artist Doodle Dotty (sau Doodle Doug in tarile saxone), o jucarie ce a facut senzatie in ultimul deceniu printre copiii pasionati de desen si colorat. Le gasiti la NICORO.ro.

CITESTE SI:  Roboteii dansatori DiscoRobo de la Nicoro