decathlon.ro

Accesorii si bijuterii Play-Doh Set de frumusete Printesa Sofia Intai pentru fetite. Intră în pielea prinţesei tale favorite Disney Sofia Intai cu acest set Play-Doh! Așază-te în faţa măsuţei de machiaj cu oglindă şi foloseşte instrumentele pentru a crea bijuterii din super-plastilina Play-Doh pe care poţi într-adevăr să le porţi! Tiara, amuleta, colierul, brăţara şi inelul pot fi decorate cu nestemate confecţionate de tine. O jucarie creativa cu personajul Disney Sofia ce poate fi cumparata de la Hippoland, eMAG si 3pitici.ro.. Setul de înfrumusețare cu amuletă şi bijuterii te face să te simţi ca Sofia Întâi. Poţi crea pietre preţioase strălucitoare şi propriile bijuterii din super-plastilină Play-Doh. Despre amuleta magica a Sofiei, am scris aici.

Foloseşte-ţi imaginaţia şi setul de joacă “Bijuteriile Sofiei” pentru a te transforma într-o prinţesă demnă să meargă la bal! Conţine bază, oglindă, tiara, amuletă, colier, brăţară, inel şi 3 cutii de super-plastilină Play-Doh

mindblower.ro

Setul de înfrumusețare cu amuletă şi bijuterii te face să te simţi ca Sofia Întâi. Poţi crea pietre preţioase strălucitoare şi propriile bijuterii din super-plastilină Play-Doh. Măsuţa de înfrumusețare este prevăzută cu o oglindă adevărată.

otter.ro

Modelează pietre preţioase din super-plastilină Play-Doh şi adaugă-le la tiară, inel şi brăţară pentru a deveni ca o printesa adevarata, identica cu prietena ta din desenele animate Disney Printesa Sofia Intai. Include Amuleta din Avalor. Jucarie recomandata fetitelor cu varsta peste 3 ani.

 O jucarie creativa cu personajul Disney Sofia Intai, bazata pe plastilina super modelatoare Play-Doh. Poate fi cumparata de la Hippoland, eMAG si 3pitici.ro.

Notă pentru părinţi: conţine grâu. Nontoxic. Conform cu ASTM D-4236. Jucaria Play-Doh set de frumusete Printesa Sofia Intai necesită asamblarea de către un adult. O jucarie creativa cu personajul Disney Sofia ce poate fi cumparata de la Hippoland, eMAG si 3pitici.ro.

answear.ro