depurtat.ro

Printesa Ponei, pe nume Roza, este cea mai pretioasa prietena din lume! Poneiul Roza iti spune 8 povesti minunate, cu efecte sonore spectaculoase si te alinta cu 6 melodii care îti vor încânta copilaria! Bucura-te de cea mai placuta companie – poneiul povestitor Roza e micul tau izvor de veselie!

yves-rocher.ro

Jucaria interactiva Poneiul Roza poate sa iti spuna opt povesti minunate: Capra cu trei iezi, Degetica, Frumoasa Adormita, Hainele cel noi ale imparatului, Hansel si Gretel, Motanul incaltat, Muzicantii din Bremen, Soldatelul de plumb dar si sa-ti cante sase melodii. Povestile spuse de Roza au efecte sonore spectaculoase, iar atunci cand iti canta, printesa ponei pur si simplu te incanta.

De vanzare la eMAG.ro, BestKidsBebeBliss si nichiduta.

Ii plac si ei povestile, dar ii place si sa le spuna mai departe tuturor copiilor care vor sa o asculte. Cat despre cantecele, prin ele transmite celorlalti toata veselia pe care micuta printesa o poarta in suflet. E atat de simpatica si dragalasa, incat copiii pur si simplu o vor adora. Dimensiuni 26 x 15 x 10 cm. Functioneaza cu 3 baterii AAA/LR3 incluse.

flanco.ro/

Mai multe jucari interactive: emagnichidutabestkids3pitici,  dinolandventum kidsDinoland si bebebliss.

answear.ro