depurtat.ro
Aiurel – Magarusul prietenul lui Winnie

Personajele preferate din “Winnie the Pooh” au luat forma unor simpatice plusuri foarte moi si sunt gata sa devina cei mai buni prieteni ai celor mici. Apasati pe burtica lor si veti auzi 5 sunete amuzante. Magarusul Aiurel este cel mai simpatic magarus din lume!

comanda aici

Magarusul Aiurel prietenul lui Winnie, ursuletul de plus

Magarusul Aiurel – Jucarie interactiva

Pentru functionare sunt necesare 2 baterii 1,5V/AA (bateriile sunt inlcuse in pachet). Dimensiuni ambalaj: 30 x 15 x 20 cm. Un produs original Tomy.

Boing Boing Tigger – Plus interactiv

Tigrisorul, prietenul lui Winnie, are mereu chef de topaiala si vrea sa se distreze mereu impreuna cu tine! Cu jucaria interactiva Boing Boing Tigger in brate, da drumul la muzica si sari impreuna cu el. Cu cat vei sari mai tare, cu atat el va face mai tare si mai des “Boing Boing”, exact ca si in film.

comanda aici

Tigrisorul, prietenul lui Winnie, are mereu chef de topaiala

Boing Boing Tigger – Tigrisor

Pentru functionare sunt necesare 2 baterii AA (bateriile sunt incluse in pachet). Dimensiuni: 30 cm inaltime. Dimensiuni ambalaj: 32 x 24 x 20 cm. Un produs original Tomy.

Winnie de Plus – Plus Interactiv

Winnie adora mierea si daca o savureaza in compania prietenului drag, orice masa este cu mult mai gustoasa. Ridicati vasul cu miere la gura lui Winnie si aceasta se va infrupta intimp ce fredoneaza cantecul “Rumbly Tumbly”. Dupa ce indepartati vasul, el va continua sa fredoneze cu burtica plina… Dar nu pentru mult timp.

flanco.ro/

Jucaria interactiva Winnie de Plus si borcanul cu miere este confectionata din materiale moi, de inalta calitate si este ideala pentru tinut in brate sau pentru insotit copilul la culcare.

comanda aici

Jucaria interactiva Winnie de Plus si borcanul cu miere

Jucarie de plus Winnie the Pooh

Pentru functionare sunt necesare 2 baterii AA (bateriile sunt incorporate). Dimensiuni: 27 cm inaltime. Dimensiuni ambalaj: 32 x 20 x 24 cm. Produs original Tomy.

Vezi aici si alte articole despre Winnie de Pluș:

answear.ro