Jucarie din plus interactiva, BUBU Povestitorul, un ursulet de plus care contine un cip pe care sunt inregistrate 6 povesti clasice: Alba ca zapada, Scufita Rosie, Cei 3 purcelusi, Fata babei si fata mosului, Degetica, Punguta cu 2 bani. Merita din toate punctele de vedere.Incercati-l! Este un ursulet de companie perfect. Multi parinti o considera jucaria anului in Romania, datorita pretului si a calitatii din care este confectionata. Povestitorul Bubu este un ursulet din plus interactiv ce va fi indragit imediat de cei mici. Bubu insoteste copilul la culcare si ii spune 6 povesti clasice in limba romana.

Cadoul perfect de Craciun si nu numai:) Bubu Povestitorul este o jucarie 2 in 1 (este ursuletul de plus perfect ca si companie pentru copil dar si povestitor inainte de culcare). Fiecare copil merita o jucarie ca aceasta, se pliaza foarte bine pe nevoile de dezvoltare cognitiva (limbaj, memorare, logica, creativitate). Apasa fiecare labuta sau pieptul ursuletului Bubu pentru a asculta o poveste. Apasa urechile pentru a regla volumul sau a opri povestea.

Jucarie recomandata copiilor peste 3 ani.  Materialul de umplutura – tesatura din polyester. Accesoriile sunt din plastic. Metoda de curatare a jucariei este cu spuma, folosind substante netoxice pentru categoria de varsta a copiilor care folosesc aceasta jucarie.  Pe unul din butoane sunt 2 povesti consecutive, o poveste fiind bonus. Dimensiuni: 30 x 25 x 18 cm. Baterii: 3 x AA. Greutate: 0.409 kg.

poate fi cumparat de la eMAG, Best Kids, 3 Pitici.

CITESTE SI:  Puffy Pets Iepurasul Topaila din plus la Noriel