depurtat.ro

Jucarie din plus interactiva, BUBU Povestitorul, un ursulet de plus care contine un cip pe care sunt inregistrate 6 povesti clasice: Alba ca zapada, Scufita Rosie, Cei 3 purcelusi, Fata babei si fata mosului, Degetica, Punguta cu 2 bani. Merita din toate punctele de vedere.Incercati-l! Este un ursulet de companie perfect. Multi parinti o considera jucaria anului in Romania, datorita pretului si a calitatii din care este confectionata. Povestitorul Bubu este un ursulet din plus interactiv ce va fi indragit imediat de cei mici. Bubu insoteste copilul la culcare si ii spune 6 povesti clasice in limba romana.

depurtat.ro

Cadoul perfect de Craciun si nu numai:) Bubu Povestitorul este o jucarie 2 in 1 (este ursuletul de plus perfect ca si companie pentru copil dar si povestitor inainte de culcare). Fiecare copil merita o jucarie ca aceasta, se pliaza foarte bine pe nevoile de dezvoltare cognitiva (limbaj, memorare, logica, creativitate). Apasa fiecare labuta sau pieptul ursuletului Bubu pentru a asculta o poveste. Apasa urechile pentru a regla volumul sau a opri povestea.

noriel.ro

Jucarie recomandata copiilor peste 3 ani.  Materialul de umplutura – tesatura din polyester. Accesoriile sunt din plastic. Metoda de curatare a jucariei este cu spuma, folosind substante netoxice pentru categoria de varsta a copiilor care folosesc aceasta jucarie.  Pe unul din butoane sunt 2 povesti consecutive, o poveste fiind bonus. Dimensiuni: 30 x 25 x 18 cm. Baterii: 3 x AA. Greutate: 0.409 kg.

poate fi cumparat de la eMAG, Best Kids, Nichiduta.

Jucăriile din plus care spun poveşti în limba română sunt printre cele mai reușite jucării pentru copii mici. Vezi aici mai multe recomandări de jucării interactive care spun povești.

answear.ro