depurtat.ro

Jucariile Lego Heroes ieftine, figurinele si robotii eroi de la Hippoland RomaniaLego EMAG, BestKids si Jucarie.ro. Departe într-o galaxie complet diferită de a noastră, se află un oras suprarealist și high-tech Makuhero City, locul unde Fabrica de Eroi Robotizati construieste in fiecare zi pe baza unei substante magice denumite Quaza, aparatorii spatiului. Fabrica creata de arhitecul intelept, filantropul domn Makuro, are misiunea de a menține pacea și prosperitatea in tot universul, iar eroii Lego lupta cu cei mai ticăloși monștri din toată galaxia. Povestea principală se învârte în jurul Hero Factory Alpha Team și eroii lor care lupta sa combata raul in intreg universul. Prezentam mai jos cele mai puternice modele, iar pentru mai multe detalii, mai multi eroi, stoc si pret, mergeti la reprezentanta Fabricii de Eroi in Romania.

depurtat.ro

 

Lego Hero Factory Breez

 

Răspunde BREEZ – prezintă-te imediat la camera de instructaj de la LEGO® Hero Factory! Creierele malefice se răspândesc prin galaxie ca un virus şi trebuie oprite! Pune-ţi echipamentul special LEGO Hero Factory: un ferăstrău rotativ cu lame, prăjină, vizieră blindată şi clame de blocare super-performante. Echipează-te şi scapă de aceşti răufăcători care golesc creiere! Continut: 49 piese, scut sub forma de fierastrau rotativ, vizor, trunchi ce poate fi protejat, include cod unic ce generaza 400 de puncte in aplicatia Lego Hero Factory. Rivalul sau este Ogrum.

 

Lego Hero Factory Furno

 

Atenţie FURNO! Galaxia este atacată de creierele malefice şi a venit timpul să ne pregătim de luptă. Te echipăm cu o sabie care scoate flăcări şi scut de foc, capă, vizieră blindată, armură pentru umeri cu piroane şi clame de blocare. Foloseşte-ţi noile instrumente energizate pentru a ridica temperatura şi a aduce creierele acestea în faţa justiţiei! Continut: 103 piese, sabie de foc, scut impotriva focului, pelerina, vizor decorat, protectii de umeri cu tepi, include cod unic ce generaza 1000 de puncte in aplicatia Lego Hero Factory. Rivalul sau este Pyrox. Dimensiuni: 23 cm.

 

Lego Hero Factory Bulk

 

Robotul Bulk! Prezintă-te imediat la camera de instructaj de la LEGO® Hero Factory! Creierele malefice încearcă să preia controlul galaxiei şi avem nevoie de o apărare puternică pentru a le respinge! Te echipăm cu arme de la Hero Factory: un scut de mare impact, vizieră blindată şi clame de blocare. Burghiul tău cu laser de mare turaţie este perfect pentru a pătrunde prin armura de stâncă a 44005 BRUIZER. Fii pregătit pentru orice în această luptă! Dimensiune 18 cm.

 

Lego Hero Factory Pyrox

 

Apel către toţi eroii pentru a se prezenta imediat în camera de instructaj de la LEGO® Hero Factory! Creierele malefice au transformat o creatură de tip taur într-un minotaur feroce de foc, PYROX! Aceasta este o fiară care trebuie abordată cu extrem de multă prudenţă. Fereşte-te de coarnele sale enorme, sceptrul rotativ cu flăcări, ghearele de foc şi armura din lavă pentru umeri! Acest ticălos cu cap de taur a fost special conceput pentru focul luptei! Robot figurina de 19 cm.

 

Lego Hero Factory Jet Rocka

 

Grăbeşte-te, JET ROCKA! Creierul malefice au străpuns apărarea LEGO® Hero Factory! Prezintă-te la adaptare pentru a fi echipat cu propulsorul cu reacţie detaşabil ultrasecret. Acesta are un afişaj de prevenire cu forță protectoare care se deschide, pistoale duble cu plasmă, rachete cu propulsie, aripi lamelare cu plasmă şi motoare ionice masive. Cu această tehnologie, vei putea înfrânge aceste creiere malefice!

otter.ro

 

Lego Hero Fiara Inghetului

 

Apel către toţi eroii! Creierele malefice au transformat o creatură uriaşă din gheață în ferocele FROST BEAST – Fiara Inghetului! În primul rând, fereşte-te de dinții săi periculoşi cu piroane de gheață, ghearele de gheață tăioase, lama de gheață masivă cu colți şi armura dură din gheață. Apoi, capturează-l, scoate-i creierul malefic şi retrimite fiara acolo unde îi este locul!

 

Lego Hero Factory – Surge

 

Creierele malefice se apropie de Cartierul General LEGO® Hero Factory şi trebuie oprite! Surge, esti un erou super robot, te-am echipat cu lame fulgerătoare rotative puternice, pistoale duble cu plasmă, aripi cu propulsoare cu reacţie, vizieră blindată cu deschidere şi fălci de blocare pentru miezul de erou. Roteşte acum acele lame fulgerătoare şi dă-le extratereştrilor o lovitură pe care să n-o poată uita!

 

Eroii Lego – Ogrum

 

Mergi la camera de instructaj! Detectoarele noastre au descoperit o creatură nouă ciudată. Creierele malefice au transformat un uriaş într-o plantă bestie otrăvitoare OGRUM! Evită-i tulpinile şi picioarele-gheară din rădăcini! Apoi fii gata să fugi când începe să-şi balanseze bâta distrugătoare. Neutralizează creierul malefic şi trimite înapoi în pământ planta asta păcătoasă!

 

Eroii Lego – Figurina Bruizer

 

Avertizează-i pe eroii de la LEGO® Hero Factory! Creierele malefice atacă galaxia! Ele au transformat un uriaş de stâncă într-o bestie BRUIZER cu ochi sălbatici! Cu un pumn zdrobitor de stânci ce pendulează, armură de piatră pentru umeri şi piroane ascuţite, acest monstru cu chip de piatră ne va da cu adevărat de furcă!

 

Eroii Lego – Trasnetul Dragonului

 

Eroi, pregătiți-vă de decolare! Creierele malefice au transformat o creatură asemănătoare unui dragon în ferocele DRAGON BOLT, Traznetul Dragonului! Cu capul său mare şi falcă muşcătoare periculoasă, aripi puternice de atac şi țepi de coadă ascuțiți, vei avea nevoie de toate abilitățile tale pentru a înfrânge acest coşmar zburător!

 

Figurinele cu eroi Lego Heroes: Rocka

 

ROCKA, vino imediat în camera de instructaj de la LEGO® Hero Factory! Creierele malefice fac ravagii prin galaxie şi trebuie înfrânte. E o misiune dură aşa că te echipăm cu armele echipei de recunoaştere de la LEGO Hero Factory: o sabie cu lamă din plasmă, un scut cu lamă care se roteşte 360 de grade, vizieră blindată şi clame de blocare. Cu acest echipament, eşti pregătit pentru tot ce ţi-ar pune în cale acele creiere malefice!

 

Jucariile Lego Heroes ieftine, figurinele si robotii eroi de la Lego EMAG, BestKids si Jucarie.ro.

answear.ro