depurtat.ro

ANA LUBLIN este un brand suedez-brazilian de pantofi, in colectiile sale foarte elegante, regasim pantofi unici, care combina elemente clasice cu ultimele tendinte in moda. Ready to Wear lanseaza campania de reduceri de pret pentru articolele de primavara-vara 2013. Reducerile sunt consistente de pana la 85%, prin urmare, in pagina cu produse veti gasi numeroase perechi de pantofi, sandale, mocasini sau pantofi sport la preturi de sub 100 lei.

yves-rocher.ro

 

Platforme indraznete sau balerini ultra feminini? Ana Lublin iti aduce ambele variante. Alege sa porti o pereche de pantofi nude, cu toc gros la o tinuta all black si vei fi sub lumina reflectoarelor. Balerinii lacuiti, cu botul metallic, sunt potriviti unei rochii diafane, iar cei negri, cu tinte, scot din anonimat o pereche de jeans used. Timp estimat de livrare: 10 zile. Pagina campaniei aici: Ana Lublin. Fiind o firma universala, incaltamintea Ana Lublin este promovata cu discount de mai multe magazine, site-uri online de tip outlet din Romania, precum: Ready to Wear sau Comodo.

Balerini Ana Lublin

Balerinii Ana Lublin, deosebit de eleganti si comozi pentru primavara - vara.

Reduceri intre 74-80%

Balerinii Ana Lublin, sunt confectionati din material sintetic, interiorul din piele sintetica si au talpa de cauciuc, fiind deosebit de eleganti si comozi. Se pot purta la tinute elegante sau smart casual de primavara – vara.Disponibili in urmatoarele culori: rosii, albi, albastri si negri.

 

Pantofi Ana Lublin Bordeaux

Pantofi Bordeaux cu toc si platforma brand Ana Lublin. Sunt confectionati din piele intoarsa sintetica, interiorul din piele sintetica si au o bareta reglabila, tocul de 10 cm si platforma de 3 cm, fiind deosebit de eleganti si comozi. Se pot purta la tinute elegante sau smart casual de primavara/toamna.

 

Pantofi Ana Lublin Black

Pantofii Black Ana Lublin cu toc si platforma, sunt decupati in fata, confectionati din piele intoarsa sintetica, interiorul din piele sintetica si au tocul de 9.5 cm si platforma de 2.5 cm, fiind deosebit de eleganti si comozi. Se pot purta la tinute elegante sau smart casual de primavara/toamna.

epantofi.ro

 

Pantofi Ana Lublin Kaki

Pantofii Kaki Ana Lublin cu toc si platforma sunt confectionati din piele lacuita sintetica, interiorul din piele sintetica si au o bareta reglabila, tocul de 9.5 cm si platforma de 3.5 cm, fiind deosebit de eleganti si comozi. Se pot purta la tinute elegante sau smart casual de primavara/toamna.

 

Sandale Ana Lublin Fuxia

Sandale fucsia Ana Lublin primavara vara

Sandale fucsia Ana Lublin. Confectionate din material sintetic si au o bareta in partea din fata, iar sus, una reglabila, fiind deosebit de practice si comode din primavara pana la inceputul toamnei. Tocul are 10 cm.

 

Sandale Ana Lublin Rosso

Sandalele Ana Lublin Rosso cu toc si platforma

Sandalele Ana Lublin Rosso cu toc si platforma sunt confectionate din material sintetic de culoare rosie si au o bareta in partea din fata, iar sus, una reglabila, fiind deosebit de practice si comode. Tocul are 10 cm. Se pot purta la tinute elegante sau smart casual de primavara/vara.
Reducere 57%

 

Pantofi sport Ana Lublin Bianco

Pantofii sport gen sneakers Ana Lublin

Pantofii sport gen sneakers Ana Lublin sunt confectionati din material sintetic, atat exteriorul, cat si interiorul si au talpa de cauciuc, fiind deosebit de practici si comozi. Au aplicatii cu tinte, sireturi si un fermoar lateral. Se pot purta la tinute sport sau smart casual de primavara/toamna.

 

Pantofi Ana Lublin Beige

Pantofii Ana Lublin

Pantofii Ana Lublin bej cu toc, sunt confectionati din material sintetic, interiorul din piele sintetica , fiind deosebit de eleganti si comozi. Tocul are 10 cm. Se pot purta la tinute elegante sau smart casual de primavara/toamna.

 

Pantofi Ana Lublin Blu

Pantofii bleumarin sunt decupati in partea din fata si pe lateral

Pantofii bleumarin sunt decupati in partea din fata si pe lateral, confectionati din material sintetic, interiorul si branturile din piele naturala , fiind deosebit de eleganti si comozi. Tocul are 9 cm. Se pot purta la tinute elegante sau smart casual de primavara/vara.

answear.ro