Camera foto Samsung NX1000 este o camera foto compacta bazata pe tehnologia mirrorless, ce permite o rezolutie a senzorului de imagine de 20.3 megapixeli, viteza in fotografiere, focusare automata rapida, capabilitati ISO de la 100 la 12800, inregistrare film Full HD la 1080pixeli si conectivitate Wireless integrata. Noul aparat foto mirrorless Samsung NX1000 este similar cu fratele sau mai mare NX210, cu exceptia a catorva diferente de design, a corpului de metal si a ecranului LCD, mai “piperatul” NX210 fiind echipat cu un ecran de tehnologie mai noua tip Amoled.

Aspectul exterior al camerei NX1000 este la fel de impresionant. Corpul modern si stralucitor adauga un nivel superior de eleganta si de rafinament unui obiect care, de obicei, este mai degraba functional decat frumos.

detalii si pret Samsung NX1000 Mirrorless Camera

 

Senzor APS-C de 20.3 MegaPixeli

Samsung NX1000 se anunta datorita calitatii foarte bune a fotografiilor (de altfel Samsung ne-a obisnuit cu aceasta calitate avand in vedere ultimele serii de aparate foto scoase pe piata) un concurent de temut pentru multe din DSLR-urile de pe piata si datorita pretului deosebit de accesibil pentru o camera foto performanta si a dimensiunii reduse a aparatului. 

Noul senzor de calitate profesionala CMOS APS-C de 20.3 MP, personalizat pentru sistemul NX, produce imagini care rivalizeaza cu cele ale oricarui DSLR de calitate superioara. Fiecare pixel individual are o zona mare pentru senzor si primeste mai multa lumina, garantand niveluri scazute de zgomot, o gama dinamica larga si o diferentiere precisa a culorilor. Sensibilitatea mai mare va permite sa fotografiati in conditii de lumina redusa, fara granularitate mare sau alt tip de zgomot. Noul senzor mai ofera, de asemenea, capacitatea de iesire video Full HD.

Samsung NX1000 un concurent de temut pentru multe din DSLR-urile de pe piata si datorita pretului deosebit de accesibil pentru o camera foto performanta si a dimensiunii reduse a aparatului.

Camera Samsung NX1000: camera profesionala la pret mic

ISO cu spectru variat face ca orice conditii de iluminare sa fie perfecte. Posibilitatea de a fotografia la ISO 12800 utilizand setarile normale, chiar si in conditii de iluminare slaba, va permite sa obtineti gradatii tonale bogate si culori realiste. De asemenea, veti putea surprinde imagine clare, precise ale obiectelor in miscare.

Sensibilitatea ISO a NX1000 este de asemenea un alt atu al acestei camere, fotografiile facute la ISO3200 sunt impecabile, fara a aparea granulatia / zgomotul specific, prin urmare putine aparate foto la acest pret se pot lauda cu o asemenea calitate.

 

Inregistrare video stereo Full HD la 1080p

Capacitatea integrata de inregistrare video Full HD la 1080 30fps face ca NX1000 sa transforme filmarea cu o camera statica intr-o forma de arta. Alegeti cu incredere dintr-o gama larga de unghiuri de vizualizare si niveluri de zoom. Senzorul de imagine CMOS fara oglinda ofera o focalizare automata precisa chiar in timp ce fotografiati. Camera foto mirrorless NX1000 poate inregistra la rezolutie Full HD 1080p dar si la 1280×720 in regim wide 16:9, 640×480 in regim 4:3, toate folosind formatul H.2654 la 30 de frame-uri pe secunda. Optional puteti filma HD la o rata de 60 fps. Portul HDMI, permite conectarea camerei la TV-ul de acasa pentru a vizualiza direct filmele inregistrate la calitate maxima.

Samsung NX1000 camera foto cu inregistrare Full HD

detalii si pret Samsung NX1000 Mirrorless Camera

 

Wi-Fi (Smart Link) – Conectivitate fara limite

Uitati ca trebuie sa aduceti cu dvs. cablul potrivit. Conexiunea Wi-Fi incorporata a camerei foto Mirrorless Samsung NX1000 va permite sa partajati / transmiteti instantaneu momentele speciale cu prietenii si cu familia, chiar si cand sunteti in miscare. Incarcati fotografii si filme direct din camera video pe Facebook, Picasa, Photobucket, Youtube si Twitter sau trimiteti-le prin e-mail direct din camera foto NX1000 catre persoanele dragi.

O tasta rapida si dedicata Smart Link va ajuta sa salvati cu usurinta fotografiile pe care le-ati facut pe orice smartphone compatibil, deschizand si mai multe posibilitati de partajare. Samsung AllShare Play sau Microsoft SkyDrive va permit sa beneficiati de avantajele utilizarii spatiului de stocare cloud in momentul in care cardul de memorie este plin.

Samsung NX1000: Mobilitate si Conectivitate prin WiFi

 

Captare la viteza mare

Capacitatea de captare la viteza mare a camerei NX1000 va permite sa surprindeti momente trecatoare si obiecte in miscare rapida, fara a necesita un modul de senzor separat. Sistemul NX este prevazut cu o focalizare automata de viteza extrem de mare care poate rivaliza cu aproape orice alt sistem de camere foto. Algoritmul sau complet nou, avansat, ofera o focalizare automata mai rapida si mai precisa. Camera NX1000 poate fotografia cu o secventiere de 8 cadre pe secunda, pentru o fotografiere continua imbunatatita.

Rapiditatea proverbiala a aparatelor foto mirrorless de la Samsung este prezenta si la modelul NX1000. Timpul total necesar armarii aparatului foto de la oprit la clickul necesar fotografierii este mai mic de o secunda. Timpul necesar salvarii unei fotografii jpeg la rezolutie maxima este de asemenea de maxim o secunda.

Samsung NX1000 beneficiaza totodata si de o rata foarte buna de fotografiere in mod Burst, mai exact intr-o secunda poate fotografia 11 imagini jpeg de calitate maxima, 15 cadre la calitate medie, si aproximativ 30 de fotografii jpeg cu marimea de 5mb pixeli, suficiente insa pentru ca orice fotografie de familie sa fie printata la marimea unui album standard la calitate maxima.

Rapiditate si 11 fotografii pe secunda la calitate maxima

detalii si pret Samsung NX1000 Mirrorless Camera

 

Recunoastere inteligenta automata 2.0

Recunoasterea inteligenta automata 2.0 analizeaza elementele-cheie din compozitie si regleaza automat cele 16 moduri de fotografiere si cele 4 moduri de filmare, pentru a realiza cea mai buna fotografie. Smart Auto este echivalentul functiei de mod automat inteligent al altor aparate foto, Samsung NX1000 avand capacitatea de a recunoaste automat cea mai buna modalitate de fotografiere din cele 16 moduri standard, ajustandu-se astfel automat pentru operativitate si calitate crescuta a fotografiilor.

Samsung NX1000 Pink

Camera foto Samsung NX1000 este disponibila in culorile alb, negru si roz pentru a se adapta preferintelor tale.

 

Concluzii

In concluzie, este greu de facut diferenta intre Mirrorless NX1000 si NX210, camera foto mai scumpa cu aproximativ 200EUR. Samsung NX1000, cu exceptia meniului modificat, materialelor ce alcatuiesc body-ului si kitt-ul de lentile este identic cu o camera mai scumpa, iar calitatea fotografiilor este identica.

Prin urmare, daca sunteti in cautarea unei camere foto mirrorles ieftine insa sa beneficiati de performantele si calitatea uneia mai scumpe, iar aspectul conteaza mai putin decat caracteristicile tehnice, va recomand sa cumparati Samsung NX1000, calitatea primita pentru fiecare leu platit este net superioara multor DSLR-uri sau camere foto de pe piata.

detalii si pret Samsung NX1000 Mirrorless Camera

Exit mobile version