depurtat.ro

Părerea noastră este că un magazin de tip outlet, precum MiniPrix, poate să fie foarte avantajos, atât pentru economiile de preț, timpul câștigat dar și pentru stilul tău vestimentar. Citește cele mai relevante păreri pozitive și negative despre outlet-ul MiniPrix.

De multe ori când bramburim aiurea prin mall în căutarea unor articole de îmbrăcăminte sau încălțăminte, simțim că pierdem timpul. Fie toate produsele sunt la fel, aceleași mărci, același design, același preț, fie nu ne simțim confortabil să plătim sume importante în plus pentru a acoperi chiria din mall prin prețul produsului. Ce alte soluții avem, să găsim marfă de calitate, la prețuri avantajoase și să nu arătăm de parcă am fi trași la indigo în ceea ce privește stilul vestimentar?

Ei bine, aici intervin magazinele de tip outlet, care nu doar că au o ofertă variată și la prețuri mici, însă, vom găsi și articole de îmbrăcăminte și încălțăminte mai deosebită. Putem face cumpărături din outlet, fără să ne batem la raftul de rochii, fără să pierdem timp prețios la coada de la cabinele de probă, fără să plătim prețuri indecente și chiar să găsim articole de calitate, relativ unice. Iar online, în cazul în care mărimea nu se potrivește, avem garanția returului în 14 zile, termenul legal, extins de multe magazine outlet de încredere chiar la peste 30 de zile.

Un astfel de magazin este MiniPrix, un nume foarte cunoscut în ceea ce privește produsele de tip outlet, prețurile bune și oferta variată.

Ce este un magazin de tip outlet?

În primul rând un magazin outlet NU ESTE un magazin second hand, ci un tip de magazin care oferă produse de mărci cunoscute la prețuri reduse. Aceste produse pot fi de sezon, excedent de producție sau modele vechi care au fost înlocuite cu modele noi. Magazinul outlet poate fi o opțiune bună pentru a cumpăra produse de marcă la prețuri accesibile. De asemenea, poate fi o sursă bună de a găsi produse rare sau dificil de găsit în alte magazine.

Avantajele de a cumpăra din MiniPrix Outlet online

Părerea noastră este că există mai multe motive pentru care ar putea fi interesant să cumpărați produse dintr-un magazin outlet în general, și veți vedea de ce de la MiniPrix în mod special.

Prețuri mai mici în outlet: Una dintre principalele atracții ale magazinelor outlet este prețurile mai mici pe care le oferă pentru produsele de marcă. Acest lucru poate face posibilă achiziționarea unor produse care altfel ar fi considerate prea scumpe.

Calitate bună: Deși prețurile sunt mai mici, și am auzit de multe păreri negative despre magazinele outlet, știu din propria experiență că produsele din magazinul outlet Miniprix au calitate în general bună. Acest lucru se datorează faptului că aceste produse provin de obicei de la mărci de încredere, ceea ce înseamnă că au fost fabricate la standarde ridicate. Ce-i drept, contează și reputația magazinului în cauză, iar MiniPrix cu o prezență de 30 de ani pe piața românească, atât prin magazine fizice cât și în online, nu dezamăgește.

Selecție variată: Magazinul outlet poate oferi o selecție mai mare de produse decât un magazin obișnuit, deoarece acestea pot include modele vechi sau excedente de producție care nu sunt disponibile în alte magazine. Un magazin cu reputație precum MiniPrix reușește chiar să negocieze discounturi suplimentare sau chiar exclusivități cu marile lanțuri de magazine pe care le regăsim de regulă într-un centru comercial de tip Mall.

Oportunitate de a găsi produse rare: Datorită selecției diverse de produse disponibile, magazinul outlet poate fi un loc bun pentru a găsi produse rare sau dificil de găsit în alte magazine. Țin minte cum în urmă cu 15 ani, singurele body-uri bebe din bumbac organic la prețuri mici le găseam în MiniPrix-ul de la intrarea în București a autostrăzii București Pitești. Indiferent de inflație, prețul de atunci de 8 lei era foarte bun.

Economisești bani: Datorită prețurilor mai mici, cumpărăturile din magazinul MiniPrix pot ajuta la economisirea banilor în comparație cu cumpărăturile făcute în magazinele obișnuite. Nu credeți? Uite câteva exemple de produse de calitate bună și prețuri mult sub ceea ce găsești în alte magazine, și gândiți-vă de câte ori ați văzut articole similare, la prețuri triple în mall?

Oportunitate de a încerca articole noi: Magazinul outlet MiniPrix oferă ocazia de a încerca produse noi, și nu mă refer doar la marcă, ci și în ceea ce privește un stil vestimentar altfel sau pentru ocazii mai deosebite, articole pe care altfel ați fi fost tentat să nu le cumpărați datorită prețurilor mai ridicate.

Păreri magazin MiniPrix

În magazinul MiniPrix vei găsi marfă foarte variată, și dacă nu tot timpul pui mâna pe un brand, cu siguranță vei găsi articole de îmbrăcăminte de calitate superioară (bumbac organic, lână, piele naturală) atent lucrată. Nu neapărat produsă în Franța sau Spania, dar nici doar în China. Vă recomandăm să cumpărați online dacă timpul nu vă permite să dați o fugă într-un magazin fizic, iar dacă sunteți din București încercați la outlet-ul din Militari, cel din Otopeni mi-a lăsat niște impresii mai de depozit, cu marfă multă dar puțin variată. Ca într-o alimentară din anii 80. Dar este o excepție.

Tot o excepție, dar pozitivă, este faptul că MiniPrix are un serviciu de donații smart, bazat pe blockchain denumit Seva. Astfel, poți dona haine celor în nevoie. Blockchain-ul permite trasabilitatea coletului tău, astfel că vei putea ști unde a ajuns acesta. Detalii Campania SEVA, aici.

Păreri Pozitive Miniprix

Ce mi-a plăcut la MiniPrix? Am o impresie în general foarte bună (cu mici excepții), și nu este doar o părere formată recent, ci în 20 de ani de când le sunt client:

 • Marfă de calitate în marea ei majoritate, în mod special la articolele de serie;
 • Prețuri bune, ca de producător, în mod special la încălțăminte din piele și îmbrăcăminte;
 • Tot la prețuri mici, încadrez oferta de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii mici și foarte mici, nu am mai văzut de mult pantaloni groși din bumbac la 19 lei, sau gecute și pantaloni din fâș la 59 de lei. Până la urmă acestea se poartă maxim un sezon, de ce să plătești 200 de lei la austriecii de la Hervis?
 • Marfă variată, articole mai deosebite, dacă aveți un pic de răbdare să căutați. Unele tipuri de produse nu le găsești în magazinele tradiționale (de ex. salopetele de damă)
 • Gamă variată și pentru persoanele atipice, XXL sau XS-uri sau cu diverse conformații ce fac cumpărăturile din mall un adevărat chin și un compromis foarte scump.
 • Producători variați dar aleși destul de bine în marea lor majoritate (îmbrăcămintea pentru copii sau articolele din piele)
 • Garanție cumpărături și refund foarte rapid și ușor
 • Sistemul de social shopping pentru donații este chiar OK, ca orice magazin care se respectă este bine să știm că acționeașă și pentru “the greater good”. De aceea și promovează diverși artiști români, precum Colecția de Tablouri Aripi de Îngeri a Andreiei Martinescu.

Păreri și Impresii Negative MiniPrix

Chiar dacă par multe păreri negative referitoare la magazinul MiniPrix, multe le pot considera mofturi, dar sunt păreri personale, poate pentru tine contează mai mult anumite lucruri ce ar trebui îmbunătățite:

 • Unele magazine fizice arată dezolant, păcat pentru marfa de calitate expusă, diamante necizelate, deși unii cumpărători se pot simți bine răscolind printre coșuri și umerașe;
 • destul de greu de găsit un asistent de cumpărături, în zilele aglomerate;
 • Site-ul online ar necesita ceva îmbunătățiri, de ex. mi-a fost destul de greu să înțeleg politica de transport gratuit în funcție de sumă;
 • Refund-u se poate face fie prin voucher fie prin cont bancar, un pic limitativ pentru cei ce preferă cashul, mă refer aici la adolescenți;
 • La anumite perechi de încălțăminte (din gama ieftină, sport) nu prea se pupă mărimile;

Vei găsi aici ofertele magazinului MiniPrix pentru femei, bărbați și copii.

Exit mobile version