In cazul in care doriti sa cumparati o periuta de dinti electrica, insa nu stiti inca cat de recomandata este gingiile si dintii dvs si nu sunteti dispusi sa cheltuiti o suma mai mare de bani pentru o periuta de dinti electrica profesionala de la Oral-B Braun, atunci periutele electrice pentru adulti Violife poate reprezenta pasul dvs. de trecere intermediar. Fiind destul de ieftine, ideale pentru a fi luate in vacanta (sau chiar lal servici) datorita faptului ca utilizeaza o singura baterie AAA, periutele de dinti electrice Violife portabile se prezinta intr-o gama variata de culori si modele, iar designul acestora poate fi usor confundat cu cel al unui rimel.

Cu 22000 de oscilatii pe minut si o gama variata de culori si modele, va veti simti fabulos de fiecare data cand utilizati periuta portabila Slim Sonic. Fiind dotata cu un capac aerisit si avand un design stil rimel, o puteti lua cu dumneavoastra oriunde … in poseta, in bagaj sau chiar in buzunar. Ideala pentru calatorii sau pentru la servici (capacul este solutia perfecta pentru a mentine capatul de periaj curat).

Periuta de dinti electrica Violife Slim Sonic, vibreaza cu pana la 22.000 de oscilatii pe minut, model compact tip rimel – capac de protectie ventilat, usor, capetele de periaj sunt compatibile cu toate sterilizatoarele Violife cu lumina UV, contine un capat de rezerva gratuit! Un cadou ideal atat pentru EA cat si pentru EL! 1 baterie AAA inclusa. 16.5 cm lungime si 70g greutate.

Periutele de dinti electrice Violife Slim Sonic pot fi cumparate online la cele mai mici preturi de la emag.

Exit mobile version