Daca ai tot cautat o geanta de dama care sa iti completeze eleganta, prestanta si rafinamentul de care dai dovada, si ai fost asaltata de tot felul de colectii extravagante al caror bun gust lasau de dorit sau poate nu esti dispusa sa cheltuiesti o suma mare de bani pe o geanta exclusivista cu semnatura de designer fiind o fire mai pragmatica pentru care o geanta nu trebuie sa coste cat o vacanta in Grecia, atunci ne place sa credem ca aceasta lupta cu asa zisele promotii din magazinele online a ajuns la final. Un final fericit. Iti prezentam mai jos o colectie de genti de dama din piele eco, (a nu se confunda cu  ECCO) pentru care prestanta si rafinamentul nu inseamna ca trebuie sa cheltuiesti salariul mediu.

Vei fi surprinsa ca si noi sa vezi ca se poate face comert civilizat la preturi accesibile. Ca poti cumpara o geanta chic, eleganta ce iti confera prestanta si rafinament, si mai presus de toate, o geanta cu care te vei simti unica, pe care nu o gasesti in raftul magazinelor din mall-urile patriei ce vand toate aproape aceleași tipuri de genți. Îți recomandăm magazinele Urbanshoes, DyFashionFashion Days si MiniPrix, comercianti deja cunoscuti printre femeile ce recunosc bunul gust, renumite pentru care calitatea produsului, multumirea clientului. Si asta pentru ca nu ar trebui sa asteptam 3 saptamani, si nici nu este fair fata de societate sa sa comandam din China in conditiile in care am fost si suntem printre cei mai buni atunci cand vine vorba despre produse de marochinarie, tinand cont ca majoritatea brandurilor de lux si-au externalizat productia in Romania.

Dar lasand sentimentalismul la o parte, va prezentam mai jos o scurta colectie de genti de dama din piele eco la preturi decente, pentru intreaga oferta din magazinele online romanesti accesati linkurile de mai sus.

Geanta office Eco Hara

Geanta Hara, din gama de genti office pentru femei, confectioanata din piele ecologica, cu un maner discret mic si o curea de umar detasabila si reglabila. Geanta de mana Hara este prevazuta cu un buzunar si doua fara fermoar. Se inchide pe partea din fata cu ajutorul unei capse si pe partea superioara cu ajutorul unui fermoar.

Geanta Vanilla

Geanta Vanilla, o geanta versatila care se va asorta multor tinute. Geanta prezinta doua manere pentru a fi tinuta in mana si o curea de umar detasabila si reglabila. Se inchide pe partea superioara cu ajutorul unui fermoar. In interior este prevazuta cu un singur compartiment cu un buzunar cu fermoar si doua fara fermoar.

Geanta eleganta de mana Grab Shoulder

Geanta de mana medie din piele eco de inalta calitate, Grab Shoulder cu design modern si inchidere in fermoar. Partea inferioara a gentii este intarita si protejata de deformari. Interior din material satinat cu compartimente si buzunare. Saculet textil pentru pastrare si transport. Dimensiuni :  35 cm baza, 27 cm inaltime.

Genti de dama Grab Shoulder Purple | Red | Black

Geanta de mana Doctor

Geanta de mana model Doctor, din piele eco de inalta calitate, cu design modern si inchidere in clapeta. Partea inferioara a gentii este intarita si protejata de deformari. Interior din material satinat cu compartimente si buzunare. Saculet textil pentru pastrare si transport. Dimensiuni :  30.5 cm baza, 23 cm inaltime.

Geanta de mana Doctor Black | Burgundy | Brown

Geanta Croc Satchel Eco Leather

Geanta de mana medie Croc Satchel, cu design modern si inchidere in clapeta. Partea inferioara a gentii este intarita si protejata de deformari. Interior din material satinat cu compartimente si buzunare. Saculet textil pentru pastrare si transport. Dimensiuni :  31 cm baza, 28 cm inaltime.

Genti de mana Croc Satchel Eco Brown Black Purple

Genti Fashion Tote din piele Eco

Geanta Fashion Tote de dimensiune medie, geanta de mana pentru femei, confectionata din piele ecologica de calitate, cu un design chic modern si inchidere in clapeta. Partea inferioara a gentii este intarita si protejata de deformari. Interior din material satinat cu compartimente si buzunare. Saculet textil pentru pastrare si transport. Dimensiuni :  33.5 cm baza, 26.5 cm inaltime. Disponibila pe culorie rosu, maro si purpuriu.

Genti de mana Fashion Tote Red | Brown | Purple

Genti Fashion Strap Tote piele eco

Geanta de mana eleganta Strap Tote de dimensiune medie din piele eco de calitate, cu design modern si inchidere in fermoar. Interior din material satinat cu compartimente si buzunare. Saculet textil pentru pastrare si transport. Dimensiuni :  32 cm baza, 30 cm inaltime. Culori albastru, maro si mov inchis.

Genti elegante Strap Tote Blue | BrownPurple

Genti de mana Croc Twist

Geanta Croc Twist, geanta de mana medie din piele eco de inalta calitate, cu design modern si inchidere in clapeta. Partea inferioara a gentii este intarita si protejata de deformari. Interior din material satinat cu compartimente si buzunare. Saculet textil pentru pastrare si transport. Dimensiuni :  36.5 cm baza, 30 cm inaltime.

Genti de mana Croc Twist Red | Black | Brown

Din oferta Urbanshoes, DyFashionFashion Days si MiniPrix.

Exit mobile version