Inca o teapa de la Delimano TopShop – Robinetul Electric! Pretul este dublu!

Urla facebook-ul de reclamele TopShop Teleshoping, fie ele Dormeo sau Delimano. Dupa ce am scris despre Nutribullet sau Pest Repeller, aparate ce le gasiti la o treime din pret la alte magazine din Romania, respectiv la o cincime de pret in China, a venit randul minunatului robinet electric de 3000 de wats, Robinetul Electric Delimano. Aproape acelasi design, aceleasi caracteristici, denumire evident schimbata pentru a fi mai greu de recunoscut o teapa, dar cei de la TopShop il vand la pret dublu. OK, nu este excact acelasi produs, pe cel din China la 31$ scrie Tinton, pe cel din Romania la 70$ scrie Delimano, si cateva mici adaosuri de design. Si atentie, nu vorbim de diferente de la Dacia la Ferrari, tot 4 roti, tot aia face, vorbim de un aparat conventional, care incalzeste apa, la 3000 de Watts (cam cat 30 de becuri clasice sau 150 de becuri economice!). Insa cum majoritatea articolelor branduite Delimano sunt de fapt copii ale unor alte articole ce nu au beneficiat de reclama TV intensa si Coana Tanti care povesteste cum i s-a schimbat viata, putem crede ca vorbim de acelasi produs. Practic in asta constau business-urilee teleshopping, triplezi pretul, schimbi denumirea si ceva la design (producatorul face asta pentru minim 1000 de bucati), platesti reclama si castigi mai mult decat daca ai vinde produsul la pretul lui real. PS: Da, il gasiti si la Altex dar si la EMAG, vandut de aceasi firma Studio Modena, proprietarul Caritasului cu obiecte, Top Shop Teleshopping.

Aparate pentru incalzirea apei la eMAG

Parere Robinetul Electric Digital. Inca o teapa de la Delimano TopShop – Robinetul Electric! Pretul este dublu! Consuma 3000W. Ce economisesti?

Ideea nu este daca Robinetul Electric Delimano merita sa il ai in casa, ci daca merita sa il cumperi platind o super marja de profit + reclama insistenta de la TV sau de pe retelele de socializare in care Tanti Mita biciclista se jura ca acum are apa calda la orice ora, cat timp il poti cumpara la un pret mai mic, adevaratul pret de fabricatie plus o marja decenta de profit.

 

Robinetul (de bani) Delimano

 

Si atentie mare ca teapa se mareste daca ai rabdare sa cauti. Robinetul care incalzeste apa instant Tinton la jumatate de pret fata de cel al lui Delimano este doar unul dintre modelele pe care le-am gasit pe aliexpress.com. Daca robinetul electric digital din imaginea din dreapta costa aproximativ 30$, cu siguranta veti gasi si la 25$. Cu transport gratuit in Romania. In niciun caz nu il veti lua cu 279 de lei, pretul cu rang de teapa din reclama.

Cu ce se lauda cei de la TopShop in ceea ce priveste Robinetul Electric Digital Delimano? Incalzirea instantanee a apei, ofera o presiune constanta a acesteia, economisind astfel timp, energie si reducerea consumului de apa, fara implicarea sistemului de incalzire centrala. Afisajul digital indica temperatura actuala a apei.

Alta varianta: Robinetul electric la 149 lei

 

Stiai ca Robinetul Delimano consuma 3000W?

 

Dupa multe insistente a celor interesati se pare ca cei de la Delimano au acceptat sa mentioneze si faptul ca un asemenea produs consuma 3000 de watts, detalii ce nu le veti gasi in prezentarea produsului. Pentru ca o teapa nu este teapa daca nu te arde si in timp la buzunar :)

De ce sa platesti dublu? Ia-l din China cu transport gratuitPS: Daca insistati, il gasiti si la Altex sau la EMAG

Aparate pentru incalzirea apei la eMAG

Varianta robinetului eletric AloShop

mydressing.ro