depurtat.ro

Ai langa tine o pisica care are chef tot timpul chef de joaca si vrei sa ii oferi un loc al ei? Vrei sa traga si sa isi ascuta ghearele pe altceva, nu pe covorul, fotoliul sau mai rau hainele tale?  Coloanele acoperite cu sisal ii vor permite pisicii sa-si dezlantuie instinctul sau natural pentru zgariat, iar un ansamblu de loc de joaca si casuta pentru pisici poate fi exact ceea ce ai, atat tu cat si ea nevoie. Iti prezentam mai jos mai multe modele de adevarate aparate pentru joaca pisicii, disponibile la eMAG.ro (unde veti gasi majoritatea modelelor de casute de mai jos), PetMart , Vivre.ro si pentru animale.

yves-rocher.ro

Petshop-ul eMAG pentru companionul tau!

Ansamblul Diablo cu un design frumos si amuzant ii va oferi pisicii tale locuri de odihna si joaca, cu sisaluri unde isi va putea ascuti ghearele. Cu o structura din lemn robusta si stabila, ansamblul Diablo are un finisaj de culoare alba cu detalii negre. In partea de jos are un pat confortabil pentru dormit, cu o perna moale cu fata dubla. Diablo va deveni de asemenea o sala de sport excelenta care va pastra pisica tonica si agila.

Centru  de joaca pentru pisici cu sisal Trixie Toledo dispune de platforma invelita in plus si jucarie.  Coloanele acoperite cu sisal ii vor permite pisicii sa-si dezlantuie instinctul sau natural pentru zgariat.

Ansamblul de joaca pentru pisici cu sisal Trixie Nuria dispune de platforma invelita in plus si jucarie. Dimensiuni: 350 x 350 x 710 mm.

Ansamblul de joaca PA 4026 este un ansamblu ideal pentru pisicile jucause care iubesc exercitiul. Coloanele acoperite cu sisal ii vor permite pisicii sa-si dezlantuie instinctul sau natural pentru zgariat. Ansamblu de joaca pentru pisicute de talie mica, Pet Expert Thorben Teddy. Dimensiunea: 127 cm.

Ai pisica? Vezi oferta eMAG

Ansamblu de joaca pentru pisici Pet Expert Gigant, de culoare bej, mobila, cu dimensiuni: 800 x 500 x 2650 mm.

Ansamblu Trixie Toledo pentru joaca pisicilor in casa. Ansamblul cu sisal Trixie Toledo dispune de platforma invelita in plus si jucarie.

Ansamblu de joaca pisici Trixie Isaba, 62 cm, Alb/Negru, Dimensiuni: 360 x 360 x 620 mm.

Ansamblu mobil de joaca pentru pisici Pet Expert Belle Fleur, 72 cm, Violet/Galben. Dimensiuni:590 x 590 x 720 mm.

Loc de joaca pentru pisici Trixie MORILES, Dimensiuni: 600 x 400 x 990 mm.

flanco.ro/

Ansamblul Trixie Zaragoza invelit in plus dispune de multiple nivele de joaca si sistem de prindere de tavan pentru distractia pisicii tale. Ansamblu Trixie Zaragoza 43931, 220-260 cm, Bej.

Loc de joaca pentru pisici Trixie Palencia,  dispune de platforma cu doua nivele invelite in plus si jucarie.

 Loc de joaca pentru doua pisici Trixie Malaga, Dimensiuni: 700 x 450 x 1090 mm.

Ansamblul de joaca pentru pisici Trixie Zaragoza invelit in plus dispune de multiple nivele de joaca si sistem de prindere de tavan pentru siguranta.

Ansamblul de joaca cu sisal Trixie Salamanca pentru pisici dispune de platforma invelita in plus si jucarie. Dimensiuni: 400 x 500 x 1380 mm

Ansamblu Trixie My Kitty Darling 44841, 76 cm, Violet. Ansamblul cu sisal Trixie My Kitty dispune de platforma invelita in plus si jucarie.

Ansamblu de joaca pentru Pisica Ferplast, Dimensiuni:590 x 340 x 1040 mm.

Ansamblu Pet Expert Grand Fleur, 103 cm, Portocaliu/Albastru, Dimensiuni:1030 x 590 mm.

Petshop-ul eMAG pentru companionul tau!

Vezi si mai multe modele la magazinele online cu articole pentru pisici si alte pets: eMAG.ro , PetMart , Vivre.ro si pentru animale.

answear.ro