depurtat.ro

Nescafe Dolce Gusto Piccolo KP1006 este cadoul ideal pentru orice eveniment, livrat intr-un ambalaj special gata pentru a fi oferit. Ca sa obtinem imbinarea ideală intre tehnologie și savoare avem nevoie doar de 2 elemente: sistemele de bauturi NESCAFÉ® Dolce Gusto® și capsulele inteligente. Rezultatul: o cafea perfecta! Tipuri de cafea: Espresso Ristretto, Espresso Intenso, Caffè Lungo, Latte Macchiato, Chococino, Cappuccino, Ice Cappuccino, Cortado.

depurtat.ro

NESCAFÉ® Dolce Gusto® este singurul aparat de facut cafea pentru o singura ceasca care foloseste o presiune profesionala de 15 bari, ceea ce asigura obtinerea unei cesti perfecte de cafea si spuma fina de lapte de fiecare data. Prepara fiecare varietate de bautura in mai putin de un minut.Masina de cafea NESCAFÉ Dolce Gusto vine cu o garantie de doi ani acordata de KRUPS®. Aceasta masina unica imbina experienta si traditia NESCAFÉ in prepararea cafelei, cu perfectiunea tehnica si geniul ingineresc inovator ale companiei KRUPS®.

vezi oferta de reducere de pret la Altex

Sistemul inovator de capsule usor de folosit, patentat de NESCAFÉ Dolce Gusto, a fost special conceput pentru a asigura ca fiecare ceasca de cafea facuta este proaspata si din cea mai buna cafea Arabica prajita si macinata. Capsulele etanse optimizeaza presiunea de extractie pentru fiecare varietate de arome, asigurand cea mai buna calitate NESCAFÉ, textura si spuma, fara efort!

otter.ro

Constructia aparatului de bauturi Nescafe Krups este solida, din materiale de calitate, lucru ce se reflecta in greutatea aparatului si implicit in stabilitatea lui desi dimensiunile sunt reduse. De cand se apasa butonul de pornire si pana cand e gata bautura nu dureaza mai mult de 35 de secunde. Spre deosebire de aparatele mai scumpe, controlul dozajului este manual, apa fiind adaugata prin deplasarea manetei din partea superioara a aparatului. Un mare plus este insa varietate imensa de bauturi disponibile, si pretul la care se pot procura, capitole la care Krups Dolce Gusto Piccolo surclaseaza concurenta. In concluzie il recomand cu caldura tuturor, isi merita banii din plin!

  • Expressor cu capsule, 15 bari presiune pentru rezultate optime
  • Sistem patentat compact Thermoblock, cafea fierbinte de la prima ceasca
  • Buton pentru control manual
  • Procesul de preparare este realizat in interiorul capsulei
  • Suport cu magneti pentru a introduce si scoate capsulele usor
  • Cutie speciala pentru capsulele deja folosite
  • Rasnita metalica de cafea (3 pozitii)
  • Nivel vizibil al apei, pozitii pentru apa calda si rece
  • Modul de economisire a energiei – oprire automata dupa 5 minute
  • Pachet de bun venit cu 6 capsule
answear.ro