depurtat.ro

Pentru ca deja a intrat in oferta de reduceri de pret de la eMAG  siCEL, si asta inainte de nebunia Black Friday, despre Samsung Galaxy S4 deja vorbeste toata lumea. Daca Samsung Galaxy Camera, predecesoarea lui Samsung S4 Zoom a fost una dintre primele camere foto cu 3G pentru efectuarea de apeluri telefonice si Wi-Fi pentru conectarea la internet incorporate, dar nu a rupt gura targului si nu a reusit sa se impuna ca un produs de top pe piata camerelor foto usor de utilizat si ca smartphone, odata cu lansarea lui Samsung Galaxy S4 Zoom, firma coreana a reusit sa schimbe total impresia, fuzionand practic la perfectie o camera foto performanta cu un smartphone complet bazat pe sistemul de operare Android.

cauta cel mai mic pret Galaxy S4 Zoom la

marketonlineemag | clickshop | altex | evomag

Este Samsung Galaxy S4 Zoom o camera foto de top la fel de buna ca si smartphone-ul (sau invers)? La aceasta intrebare incercam sa raspundem in articolul de fata.

yves-rocher.ro

Galaxy S4 Zoom arata la fel ca orice alt smartphone cu touchscreen daca este privit din fata, insa o data ce il intorci acesta se transforma intr-o camera foto care impresioneaza datorita obiectivului sau cu zoom10x. De altfel design-ul este original, chiar si fata de alte telefoane din gama Samsung. Spre deosebire de alte telefoane Galaxy, butonul de Power si blocare a ecranului precum si roller-ul de volum sunt situate pe partea dreaptă, iar in partea stanga au fost pozitionate slotul pentru cardul microSD (protejat printr-un capac de plastic) precum si clemele de montare a trepiedului atunci cand doriti sa duceti arta fotografica la un nivel superior.

 

Samsung Galaxy S4 Zoom are un display touchscreen de marime mare (4.3 inch) Super AMOLED, care oferă o rezoluție de 540×960 pixeli și o densitate a pixelilor de 256ppi. Ce-i drept, fata de telefoanele din aceasti gama de pret rezolutia este mai mica (540p vs 720p), insa, asa cum era de asteptat utilitatea acestui telefon nu este data in primul rand de display ci de mixul smartphone – camera foto digitala. In cazul in care doriti sa cumparati S4 Zoom strict pentru a fi folosit pentru redarea filmelor sau browsing, parerea noastra este ca ar trebui sa va indreptati catre smartphone-ul Samsung Galaxy S4. Ceea ce este de apreciat in schimb la display-ul S4 Zoom este ca ofera un unghi larg de vizionare precum si o vizibilitate foarte buna la lumina zilei.

 

cauta cel mai mic pret Galaxy S4 Zoom la

marketonline | emag | clickshop | altex | evomag

flanco.ro/

Camera foto S4 Zoom, este dotat cu un senzor BSI de 16 megapixeli, cu un zoom optic de 10x, care surprinde prin calitatea fotografiilor in conditii de luminozitate scazuta. Are, de asemenea, stabilizare optică a imaginii pentru evitarea imaginilor neclare cauzate de tremuratul mâinilor.

S4 Zoom dispune de un control al zoom –ului ideal, care înconjoară obiectivul și permite totodata utilizatorilor să share-uiasca o fotografie, sa lanseze camera si sa controleze zoom-ul optic chiar și în timpul apelurilor telefonice. Rotirea inelului declanseaza un meniu care vă permite să selectați rapid un mod de fotografie pe auto, “Face Beauty”, peisaj, macro, “Photo animate” și modurile de noapte, precum si lansarea rapida a aplicatiei Galerie foto.

Galaxy S4 Zoom oferă o multitudine de funcții ale camerei, inclusiv posibilitatea de a alege dintr-un număr de moduri de fotografiere, cum ar fi “Beauty Face” pentru portrete, “Best Photo” pentru a lua o serie de fotografii și sa o selectați pe cea mai reusita, “Continuous Shoot” pentru a fotografia patru imagini pe secundă, “Best Face”, ce selectează cea mai bună imagine a fiecarei persoane din cinci fotografii consecutive de grup, “Kids Shot”, care redă un sunet pentru a atrage atenția copilului, în plus Modul Landscape, Macro, Dimineata, Modul Zapada, Modulul de noapte precum si diverse moduri specifice: de fotografie a alimentelor (daca aveti un blog culinar), Modul petrecere sau chiar pentru a fotografia o cascada.

cauta cel mai mic pret Galaxy S4 Zoom la

marketonline | emag | clickshop | altex | evomag

Pentru utilizatorii pro, camera Galaxy S4 Zoom oferă, de asemenea, un mod manual de fotografiere, un mod de fotografiere programabil dar și un mod personalizat, în care poti alege setările manuale pentru EV (luminozitate), ISO, balansul de alb, viteza de declanșare, diafragma, etc. Camera S4 Zoom poate înregistra, de asemenea, filme video Full HD (1080p) la 30 de cadre (fps) pe secundă și video HD la 720p la 60 de cadre pe secundă.

Asa cum era de așteptat, camera de pe S4 Zoom Galaxy nu dezamageste. Beneficiile de zoom optic peste zoom digital sunt vizibile cu fotografiile luate de la o distanță de asemenea, ies clare. Reproducerea culorilor a fost destul de precisă și imagini nu pierde nici un detaliu. Chiar și imaginile captate cu zoom S4 în condiții de lumină scăzută au ieșit bine fără utilizarea unui flash.

cauta cel mai mic pret Galaxy S4 Zoom la

marketonline | emag | clickshop | altex | evomag

answear.ro