depurtat.ro

Experimenteaza sunetul wireless atunci cand esti in miscare sau cand vrei sa scapi de firele din casa cu difuzoarele elegante si pline de stil, Boxele portabile Leitz Complete bazate pe tehnologia Bluetooth.

Boxe portabile cu sunet perfect clar dintr-un sistem de difuzor full-range, se coneteaza cu usurinta la orice dispozitiv prin tehnologia wireless-bluetooth de la smartphone-uri pana la tablete, laptopuri sau desktop pc-uri. Le poti lua cu tine chiar si in automobil sau de ce nu pe plaja, posibilitatile sunt nelimitate. Permite preluarea apelurilor telefonice pe speaker, cu ajutorul microfonului incorporat. Asculta muzica preferata, oriunde, oricand, beneficiaza de designul elegant, cu finisaj cauciucat. Boxele sunt reincarcabile prin portul USB.

depurtat.ro

Cu seria Complete de boxe puternice bazate pe tehnologia Bluetooth, Leitz iti va asigura un bass profund datorita subwooferului incorporat si un sunet Full Stereo wireless pe care il poti lua cu tine oriunde. Aceste Boxe cu conectare Bluetooth necesită pur și simplu un feed muzical, fie el wav sau mp3 de pe un dispozitiv compatibil Bluetooth, cum ar fi un smartphone, laptop sau calculator iar tu nu vei avea altceva de facut decat sa reglezi tonul și bass-ul conform preferintelor tale de fan infocat al muzicii.

otter.ro

Boxele Leitz sunt caracterizate de functionalitate: o dată ce vei conecta difuzoarele portabile stereo Leitz Complete prin bluetooth la un dispozitiv mobil digital, acestea vor recunoaște dispozitivul automat de fiecare dată si in acelasi timp vei profita de avantajele unuia din brandurile cele mai recunoscute din lume, cu produse de înaltă calitate și design atragator.

answear.ro