depurtat.ro

J.Lindeberg este o casă de modă suedeză, fondată în anul 1996 în Stockholm, cu reprezentanţe în peste 35 de ţări din lume. Luxul, calitatea şi stilul rafinat – acestea sunt principalele caracteristici ale acestei mărci care îmbină moda la nivel şi îmbrăcămintea funcţională , într-o armonie perfectă cu stilul de viaţă modern şi activ al clienţilor săi. Colecţiile noi sunt prezentate la prestigioasele săptămâni internaţionale ale modei din New York, Beijing şi Stockholm. Colectiile de imbracaminte barbatesti marca J.Lindeberg le gasiti in Romania in magazinele online FashionDays.ro, B-Mall.ro si MyCloset.ro.

yves-rocher.ro

flanco.ro/

Colecţiile sportive barbatesti marca J.Lindeberg sunt preferate de către unii dintre cei mai buni sportivi din lume din domeniul golfului precum starurile PGA Jesper Parnevik, James Heath, Hank Kuehne, José-Filipe Lima, Camilo Villegas, Victor Dubuisson si Richard S. Johnson.

Johan Lindeberg fondatorul brandului J.Lindeberg a fost Directorul de Marketing al DIESEL intre 1990-1994, iar din 1994 pana in 1996 a fost chiar presedintele acestei companii. Desi ulterior creari i acestei marci a fost Directorul de Creatie a lui William Rast (marca lui Justin Timberlake) si in 2009 a creat Paris68, Johan a ramas portdrapelul Lindeberg. Colectiile de imbracaminte barbatesti marca J.Lindeberg le gasiti in Romania in magazinele online Fashiondays.ro, B-Mall.ro si MyCloset.ro.

answear.ro