depurtat.ro

Căciulile din blană naturală au fost considerate, mult timp, o necesitate, în special în zonele reci, prin faptul ca oferă o protecţie formidabilă împotriva frigului, a gerului. Lucrurile s-au schimbat în ultimul secol, căciulile din blană şi-au depăşit menirea de utilitate, devenind accesorii deosebit de şic, ce pot fi purtate alături de un cojoc, palton sau o scurtă de iarnă îmblănită, atât de femei cât şi de către bărbaţi. Spre deosebire de căciulile convenționale, ieftine, din materiale artificiale precum poliesterul sau blana sintetică, cele din blană naturală vă protejează cu adevărat de frig, prevenind, totodată, supraîncălzirea capului.

Vezi si colectia de caciuli imblanite la eMAG

Producătorul arădean de articole din piele şi blană naturală pentru femei şi bărbaţi A&A Vesa folosește pentru confecționarea căciulilor doar piele nappa de miel, rezistentă la umezeală și murdărie, piele velur de miel, fină la atingere, blană naturală de vulpe și blană naturală de raton. Rezistente la ger, fabricate în România, din materiale naturale de calitate şi la preturi de producător de la 110 lei în sus, căciulile îmblănite din piele naturală reprezintă nu doar un accesoriu util şi şic în această iarnă dar şi un cadou perfect în cazul în care doriţi să faceţi un cadou cu adevărat primit cu căldură.

Vezi si colectia de caciuli imblanite la VESA

yves-rocher.ro

Caciuli din blana naturala pentru femei

Căciulă confecționată din blană naturală de vulpe polară si piele de miel confecţionată în stilul clasic, rusesc. Partea exterioară este realizată din blană de vulpe polară si piele de miel iar in interior este din blana de miel.

Căciulă de blană pentru femei realizată din piele nappa de miel şi blană naturală de vulpe polară. Exteriorul confecţionat din piele nappa de miel este completat de banda care urmăreşte conturul căciulii, dar și de ciucurii realizați din blană naturală de vulpe polară, partea interioara este capatusita cu poliester, material ce oferă confort şi protecţie împotriva frigului şi a gerului.

Caciuli din blana naturala pentru barbati

Căciulă pentru barbati, confecționată din blană naturală de miel. Partea exterioară are un finisaj durabil din piele nappa, iar partea interioară este din blană de miel, cu grosimea de 8 mm. Pielea naturală respiră şi lâna este perfectă pentru a vă ţine cald şi, totodată, nu transpiraţi. Urechile pot fi purtate sub bărbie, prinse la ceafă sau pe partea de sus a capului.

flanco.ro/

Căciulă de blană pentru bărbaţi, realizată din piele nappa de miel, în combinaţie cu blană naturală de raton. Blana de raton asigură protecţia împotriva frigului, în timp ce pielea nappa permite circulaţia aerului, evitându-se în acest fel supraîncălzirea capului. Aceasta caciula de blana barbati este un accesoriu obligatoriu pe timp de iarnă.

Rezistente la ger, fabricate în România de catre A&A VESA (vezi site), din materiale naturale de calitate şi la preturi de producător de la 110 lei în sus, căciulile îmblănite din piele naturală reprezintă nu doar un accesoriu util şi şic în această iarnă dar şi un cadou perfect în cazul în care doriţi să faceţi un cadou cu adevărat primit cu căldură.

Vezi si colectia de caciuli imblanite la eMAG

Vezi si colectia de caciuli imblanite la VESA

answear.ro