depurtat.ro

Castiga un costum de Halloween datorita magazinului de ochelari, lentile de contact, rame si diverse accesorii optice: Lensa.roCum? Comanda o pereche de lentile din gamele CrazySclera sau Glow si intra in cursa pentru premiu. Durata campaniei este de pe 6-13 octombrie. Alegerea castigatorului se va face prin Random.org pe baza ID-ului de comanda. Campania se aplica doar pentru comenzile finalizate. Varsta minima de participare este de 16 ani.

Concurs de Halloween

Tragerea la sorti se va face pe data de 25 octombrie. Castigatorul va avea la dispozitie 72h sa aleaga costumul de Halloween de pe site-ul prezentat de Lensa.ro in momentul inmanarii premiului, deoarece acesta va trebui sa ajunga cu 2 zile inainte de Halloween.

depurtat.ro

Lensa este magazinul online avizat de Ministerul Sanatatii avand de asemenea certificarea CE si ISO 9001. Produsele comandate sunt livrate in 24 de ore cu transportul gratuit in cazul comenzilor in suma de peste 200 de lei. Lensa este un magazin ce respecta codurile de bune practici in vanzarile online, oferind 30 de zile (mai mult decat cele 10 legale) de drept de retur in cazul in care nu sunteti multumiti de alegerea facuta. Toate produsele sunt noi, sigilate, 100% originale. La achizitionarea oricarui produs de la Lensa, beneficiati de un sistem ingenios de fidelizare, putand primi sub forma de noi produse contravaloarea a 10% din cumparaturile facute.

Dintre brandurile originale pe care magazinul online de ochelari, lentile de contact, rame de ochelari si alte produse pentru sanatatea ochilor tai Lensa mentionam: Diesel, Polaroid, Hugo Boss, Eyemed Technologies, Carrera, Cooper Vision, MaxVue Vision, Phantasee, Sauflon, Alcon Ciba Vision, Bausch & Lomb si Marshal Intergroup.

noriel.ro

De unde cumperi costumele de Halloween?

Iar daca nu esti genul de persoana care poarta lentile de contact sau ai deja o pereche de ochelari insa doresti un costum de Halloween … aici te ajutam noi! Cele mai ieftine (sau complexe / realiste) costume de Halloween le vei gasi in magazinul online: Wild Fashion. Pentru costume de carnaval si Halloween pentru copii mergi in magazinele online Nichiduta si 3 pitici, o parte din ele prezentate si in sectiunea Costumelor de Rol si Carnaval pentru copii de pe portalul de articole pentru copii Jucarii | Supermamici. In cazul in care doresti sa accesorizezi o petrecere de Halloween cu farfurii, coifuri, baloane, servetele si invitatii, iti recomandam atunci magazinul de decoratiuni cu sectiunea speciala de Halloween pentru copii si adulti -> accesorii pentru petrecere.

answear.ro