Va recomandam aparatul de fitness AB Rocket Twister, ideal pentru persoanele pasionate de sport si care doresc ca in doar cinci minute pe zi sa transforme colaceii de pe abdomen in pachetele de muschi. Ab Rocket Twister actioneaza acolo unde ai nevoie cu ajutorul miscarilor inainte, inapoi si pe diagonala.

Aparatul Fitness pentru abdomene AB Rocket Twister

Aparatul de Fitness pentru abdomene AB Rocket Twister

 

Din categoria de produse de notorietate „as seen on TV”, AB Rocket Twister, varianta premium a mai ieftinului AB Rocket este un aparat de fitness cu care vei primi rezultate: un abdomen mai plat, mai ferm, frumos impanat cu pachetele de muschi. Scaunul inovativ al acestui aparat de fitness permite ca in timpul exercitiilor sa va rasuciti corpul (twist) pentru un efect maxim. Daca dispuneti de diferenta de bani necesara, parerea noastra este ca acest aparat AB Rocket Twister merita sa faca parte din programul dvs. zilnic de exercitii fizice.

Cateva impresii despre Noul aparat de fitness AB Rocket Twister

Noul aparat de fitness AB Rocket Twister

 

Ab Rocket Twister elimina efortul si durerea de la exercitiile normale si ofera rezultate rapide si incredibile pentru abdomen, foarte repede. Aparatul Ab Rocket Twister iti sustine confortabil capul si gatul, in timp ce actiunea de rulare a pernitelor din spatar iti ofera un masaj relaxant pentru spate de fiecare data cand il folosesti in antrenamentul zilnic.

Aparatul de fitness pentru abdomene AB Rocket Twister

Aparatul de fitness pentru abdomene AB Rocket Twister

 

Cu aparatul de fitness AB Rocket Twister, in timpul exercitiilor izolezi practic toata zona abdominala fara sa mai soliciti ceafa sau spatele.

 

Caracteristici AB Rocket Twister

 

Trei seturi de cilindri de rezistenta pentru a putea fi utilizat atat de catre incepatori, intermediari dar si de catre avansasti, un DVD de prezentare Pilates Fitness, un pliant montaj Ab Rocket Twister precum si instructiuni de folosire pentru rezultate maxime in limba romana. Cel mai mic pret la AB Rocket Twister il veti gasi unde altundeva decat in oferta eMAG.

CITESTE SI:  Rucsacuri pentru alergari si drumetii montane The North Face