depurtat.ro

Molecule F este un proiect unic in Romania, un concept menit sa adune la un loc viziunile celor care au demonstrat in timp calitatea designului lor. Proiectul reuneste o selectie riguroasa de peste 50 de designeri romani si branduri romanesti, printre care care Adelina Ivan, Ana Alexe, Alexandra Abraham, Andreea Tincu, Argo Art Design by Andreea Buga, Claudia Castrase, Corina Vladescu, Elena Perseil, Le Petit Indigent, Lena Criveanu, M12, Murmur, Parlor, Raluca Mihalceanu, Razvan Ciobanu, Rhea Costa, Sandra Galan, Kristina Dragomir, Liana Salagean, Maria Filipescu, Marie Nouvelle, Maria Marinescu, Skin Deep sau Venera Arapu. Sunt designeri ale caror colectii nu ar trebui sa lipseasca din garderoba niciunei persoane care stie ce aport de imagine reprezinta stilul.

yves-rocher.ro

 

Magazinul Designerilor Romani si brandurilor romanesti Molecule-F

Magazinul Designerilor Romani si al brandurilor romanesti Molecule-F

 

Incepand cu luna septembrie 2015, o noua categorie este disponibila pe Molecule F – Kids. Primul designer care face parte din aceasta categorie este Venera Arapu si colectia Girls dedicata fetelor cu varste intre 2-8 ani si 9-16 ani. O multime de outfituri nonconformiste pentru fete si fetite, colectii jucause pentru viitoarele fashioniste.

flanco.ro/

 

 

Categoria Lifestyle s-a extins de asemenea din luna septembrie 2015 cu subcategoria Parfumuri, ce vine in continuarea categoriilor deja existente: Agende, Carti postale, Ceramica, Corpuri de iluminat, Mobilier si Portelan. Primul designer prezent in aceasta subcategorie de parfumuri este Your Personal Aroma un concept nou de parfumuri de lux, 100% organice.

 

 

Magazinul online Molecule F ofera transport gratuit pe teritoriul Romaniei indiferent de valoarea comenzii, iar pentru transportul international ofera atat livrare express cat si rutiera la preturi foarte avantajoase. Parerea noastra este ca daca doriti sa iesiti in evidenta cu outfit-uri unice, create de designeri si sa lasati in urma imbracamintea pentru mase atat de propavaduite de lanturile de magazine straine, veti gasi in Molecule-F un magazin ce va va oferi incredere atat in comertul online cat si stilului personal.

answear.ro