depurtat.ro

Daca esti o adevarata fana a cizmelor UGG Australia, nu ai cum sa ratezi unul dintre celebrele modele de cizme originale UGG Australia lansate in colectia iarna 2015: UGG Australia Classic Short si derivatiile Short Sparkles si Short Leather, Bailey Bow, Mini Bailey Bow si Bailey Button! Imediat ce au fost lansate, cizmele de dama UGG Australia colectia 2015 au ajuns si in Romania in magazinele My Closet, B-Mall si OriginalsRealizate din piele naturala de oaie atat la exterior, cat si la interior, si captusite cu blana, cizmele din colectia de iarna 2015 UGG Australia iti vor oferi nu doar intreg confortul de care ai nevoie pentru sezonul rece, ci un element stilistic cu care sa-ti personalizezi orice tinuta, indiferent de stil.

depurtat.ro

Designul special al acestor noi modele de cizme UGG, devenit in timp iconic pentru toate femeile care iubesc acest brand este rezultatul imbinarii perfecte dintre cele mai bune materiale si cele mai inovatoare tehnologii de creare a acestora. Pielea de oaie folosita in realizarea exteriorului acestuia are o grosime de 17 mm si face parte din clasa A, ceea ce certifica nivelul inalt al calitatii acesteia, iar puritatea blanii folosite in crearea acestuia este garantata de folosirea tehnologiei patentate UGG PUre, care contribuie la autenticitatea si unicitatea modelelor UGG Australia. Cizme UGG scurte sau lungi, toate confectionate din piele de oaie atat pe exterior cat si pe interior, pana si blanita aplicata de exterior pe modelele Bailey Bow este atent prelucrata manual.

De asemenea, folosirea spumei Cushy in crearea acestei colectii de cizme pentru femei UGG dar si interiorul realizat integral din blana naturala de oaie ofera un nivel optim al confortului pe toata durata folosirii acestora, impiedicand aparitia umiditatii naturale a piciorului si mentinandu-le la un nivel optim de caldura, iar talpa creata pe baza tehnologiei Eva este foarte usoara si are un design special, patentat de catre UGG Australia, ceea ce iti ofera confort si libertate de miscare. Ca elemente speciale de design, cusaturile exterioare, captuseala de blana din interior ale carei margini sunt vizibile si margini captusite ale talpii exterioare reprezinta accente stilistice autentice, care te vor face remarcata cu siguranta.

noriel.ro

Noua colectie de cizme UGG

UGG in Romania la magazinul Originals

 Iar daca preturile originalelor cizme UGG din piele de oaie este prea mare, iti recomandam atunci modelele gen UGG, cu preturi de la 34 de lei, o parte din ele prezentate in acest articol: Cizme Stil UGG Ieftine.

answear.ro