Coltarul Extensibil KANO cu Tabureti si Lada Depozitare. Canapeaua coltar extensibil Kano cu o structura de rezistenta realizata cu lonjeroane din lemn si placi aglomerate. Designul modern al canapelei coltar Kano este asigurat de formele drepte si bratul masiv care gazduieste cei doi tabureti. Canapeaua se evidentiaza de asemenea prin jocul de culoare si material al tapiteriei stofa wenge cu piele ecologica alba atat pe structura de baza, cat si pe perne si taburetiColtarul Extensibil KANO cu Tabureti si Lada Depozitare este in promotie la eMAG, iar in momentul recomandarii acestei canapele pretul este redus cu -30%. Detalii, informatii, pareri clienti si pret actualizat in magazinul eMag.

Vezi oferta Coltar Kano 

Oferta Canapea Extensibila KANO cu Tabureti si Lada Depozitare

Oferta eMag Canapea Extensibila KANO cu Tabureti si Lada Depozitare

Coltarul Extensibil KANO cu Tabureti si Lada Depozitare

eMag Coltarul Extensibil KANO cu Tabureti si Lada Depozitare

Coltarul extensibil Kano cu tabureti prezinta lada de depozitare sub saltea. Saltelele din spuma poliuretanica de densitate ridicata va asigura nu doar confort ci si rezistenta in timp. Canapeaua Kano se extinde prin ridicarea si translatarea sezutului spre inainte, concomitent cu rabatarea spatarului fiind prevazuta cu un mecanism de translatare a sezutului cu arcuri si bara stabilizatoare. Mobilierul se livreaza la colete, pentru montaj individual.

Canapea coltar extensibil Kano cu tabureti saltea si lada depozitare

Canapea coltar extensibil Kano cu tabureti saltea si lada depozitare la eMag

Canapea Coltar Extensibil KANO cu Tabureti si Lada Depozitare

Canapea Coltar Extensibil KANO cu Tabureti si Lada Depozitare

Coltarul Extensibil KANO cu Tabureti si Lada Depozitare este in promotie la eMAG, iar in momentul recomandarii acestei canapele pretul este redus cu -30%. Detalii in magazin.

Vezi oferta Coltar Kano 

CITESTE SI:  Ce parere ai despre Canapea extensibila Kring Doris cu cutie Ottoman?