depurtat.ro

Columbia reprezinta mai mult decat un brand premium de incaltaminte si imbracaminte pentru cei ce pun pret pe calitate. Reprezinta o stare de spirit, spiritul care impinge oamenii pana in munti, pe malurile celor mai involburate rauri si chiar peste continente. Columbia este firma producatoare nu doar a outfit-urilor profesionale outdoor, ci sunt cei ce au inventat camasile anti-insecte, sistemul de incalziare autoincarcabila a ghetelor si bocancilor de iarna. Asa cum Marele Canion American a inceput sa se formeze de la prima picatura de apa care incerca sa ajunga la ocean, asa si brandul Columbia s-a nascut ca o afacere in familie, care producea palarii in Portland US. Asa ca incercati si voi, incercati sa va autodepasiti limitele, incercati pana reusiti, incercati in fiecare zi. Incercati sa faceti diferit. Incercati din greu apoi incercati din nou. Maretia va urma. Columbia, din 1938.

depurtat.ro

Vei gasi ghete si bocanci pentru barbati, dar si articole de imbracaminte Columbia la magazinele online: ePantofi, Answear.roFashionDays, Hervis, Decathlon, eMAG, AboutYOU, B-Mall si My Closet.

Tehnologia originala Columbia Omni-Heat™ oferă cu 20% mai multă căldură decât oirce căptuşeală obişnuită. Respiră şi reglează temperatura, astfel încât să nu te încălzeşti prea tare. Aceasta deoarece este realizat cu un model punctat cu argint care reflectă căldura astfel încât ajunge înapoi la tine.

otter.ro

Vei gasi ghete si bocanci pentru barbati, dar si articole de imbracaminte Columbia la magazinele online: ePantofi, Answear.roFashionDays, Hervis, Decathlon, eMAG, AboutYOU, B-Mall si My Closet.

answear.ro