Numaratoarea inversa a inceput! Vineri, 17 noiembrie, in zorii zilei, QUICKMOBILE.RO da startul celor mai mari reduceri din an! Gadgeturi, telefoane, accesorii si tablete, cu reduceri de pana la 90%! Fii pe faza, castiga un iPhone X si prinde cele mai bune oferte!

Plaseaza orice comanda in intervalul 13-19 noiembrie (inclusiv in campania de Black Friday) si participi automat la tragerea la sorti pentru marele premiu, un iPhone X. Participa la tragerea la sorti toate comenzile nereturnate. Castigatorul va fi anuntat pe pagina oficiala de Facebook Quickmobile in data 8 decembrie 2017. Succes!

 

Pentru a participa la Campanie, orice persoana interesata trebuie sa plaseze minim o comanda si sa o ridice de la curier in perioada 13.11.2017-19.11.2017. Nu vor participa la tragerea la sorti persoanele care returneaza produsele comandate. Participarea la Campanie nu este conditionata de achizitia vreunui produs. Premiul Campaniei este: telefon Apple iPhone X 64GB.

Castigatorul va fi extras dintre participantii inscrisi in concurs in perioada de desfasurare a Campaniei. In cadrul fiecarei etape de premiere vor fi extrase 3 id-uri de abonare, primul fiind Castigator, iar urmatoarele doua, Rezerve. Fiecare Castigator este extras în funcție de id-ul sau de abonare, folosind serviciul random.org.

QUICKMOBILE.RO va contacta prin e-mail castigatorii, folosind adresa de e-mail utilizata la abonarea la Newsletter, in maxim 2 (doua) zile lucratoare de la desemnarea lor. Daca in urma acestei incercari, Castigatorul nu poate fi contactat, sau daca refuza premiul, se va desemna alt Castigator din cele doua Rezerve extrase in cadrul aceleiasi etape de premiere, acesta fiind cel care detine id-ul imediat urmator generat. Daca in urma acestei incercari, niciun Castigator nu poate fi contact, sau daca refuza premiul, se va reface extragerea si sa va desemna alt Castigator prin mecanismul de mai sus. Castigatorul nu poate opta pentru primirea contravalorii premiului in bani sau alte obiecte.

CITESTE SI:  Laptopurile Lenovo la preturi reduse sau de ce sa nu astepti Black Friday