depurtat.ro

Bonami

Iată că s-a strecurat deja în scenă Luna Cadourilor. Pregătirile încep devreme pentru că avem Nicolete și Nicușori de felicitat și sărbătorit, plus de echipat corespunzător pe Moș Nicolae dar și pe Moș Crăciun. Deși pare că mai e suficient timp pentru cadourile de Crăciun, nu este niciodată prea devreme să începi. Dacă la Secret Santa ai tras un bilet care nu te inspiră deloc, un loc bun în care poți găsi super idei de cadou este CadouriDeTop.ro, cu produse de bun gust și calitate superioară.

www.BONAMI.ro

Fiton

Cu peste 39.000 de comenzi inregistrate, Lavandiere.ro este cel mai mare magazin online de cadouri din Romania. Dezvoltat de o echipa decisa si motivata sa ofere un plus de valoare comertului online, este constant in cautarea calitatii in tot ceea ce inseamna comert electronic autohton. FunGift.ro a castigat mai multe premii in cadrul festivalului de comunicare digitata Internetics in 2005, 2007 si 2008, in 2007 a fost ales Magazinul Anului la Gala Premiilor in eCommerce din Romania si in 2008 castiga la Internetics “Best of Show”.

www.Lavandiere.ro

Floraria Floria

Floria.ro este un magazin online, care ofera clientilor creatii florale unice, cu un design in acord cu tendintele din lumea modei internationale, dar adaptat la cerintele pietei din România. Pentru calitatea produselor si serviciilor, pentru profesionalismul echipei si pentru reteaua extinsa de parteneri, Floria.ro a primit de trei ori titlul de Floraria Online a Anului, în 2010, 2013 si 2014, în cadrul Galei Premiilor e-Commerce. Din toamna 2014, Floria.ro devine Floraria “pentru gentlemanul din fiecare” si ii ghideaza pe barbati sa ofere flori ca niste gentlemani desavarsiti, numarand peste 40 000 de clienti multumiti si peste 90 000 de fani pe pagina de Facebook. Floria.ro este furnizor Oficial al CASEI REGALE A ROMANIEI.

www.Floria.ro

Team Deals

Mindblower magazinul de cadouri amuzante, pune la dispozitia celor ce sunt in cautare de super-oferte si pentru maniacii preturilor reduse o gama variata de produse atat proprii cat si ale furnizorilor parteneri. Cu preturi reduse limitate in campanii de timp, veti gasi o gama variata de produse pentru Moș Nicoale, Crăciun, Sf. Ion, Secret Santa dar și pentru onomastice sau alte evenimente amuzante.

www.MindBlower.ro

Chic Ville

Chic Ville este un magazin de idei. Mai mult decat produse, ofera idei de amenajare a spatiului prin produse. Chiar si cele mai simple dintre ele vor ascunde mana unui designer sau ochiul atent format al celor care le-au ales. Categoriile disponibile sunt Mobila, Deco and Lifestyle, Bucatarie si Dining, Decoratiuni si jucarii pentru copii, Idei de cadouri si de asemenea categorii tematice (de Sarbatori,pe anotimpuri, Valentine’s etc.)

www.chicville.ro

Iar daca te-ai decis asupra unui cadou dintr-o categorie specifica, iti sugeram sa vezi si lista de magazine recomandate sortate pe categorii de articole (imbracaminte, incaltaminte, bijuterii, cosmetice, ceasuri, parfumuri, electronice) de aici. Lista actualizata periodic.

Exit mobile version