depurtat.ro

Evolio a anunţat lansarea noului smartphone X5, cu procesor Octa Core și conexiune de mare viteză 4G, într-o soluție ce îmbină perfect design-ul și tehnologia. X5 este un telefon Dual SIM, echipat cu sistem de operare Android 5.1, procesor Octa Core 64 biți și memorie RAM de 2 GB, ce asigură performanțe tehnologice superioare. Totodată, X5 este un telefon elegant, cu finisaje premium, display IPS HD de 5”și o grosime de doar 8 mm.

yves-rocher.ro

Telefonul Evolio X5 beneficiază de două camere foto, 13MP cea principală, respectiv o cameră frontală de 5 MP, pentru cele mai reușite selfie-uri, şi un sistem audio revoluţionar cu procesor Bes Smart 2.0.

“În plus, telefonul Evolio X5 beneficiază de garanție pentru ecran spart, serviciu oferit începând cu acest moment pentru toate telefoanele high-end ce vor fi lansate de Evolio. Smartphone-urile sunt un segment asupra căruia ne vom concentra atenția în perioada următoare. În 2016 ne-am propus să vindem peste 200.000 de smartphone-uri”, a declarat Liviu Nistoran, CEO & Founder Evolio România.

epantofi.ro

Pretul Evolio X5 4G Octa-Core

Desi costa aproape dublu decat 4G-ul lansat de Allview, P5 Pro, acest smartphone are performante mult peste precedentul, caz in care daca il prindeti la vreo oferta  eMAG, evoMAG, QuickMobile sau marketonline.ro , parerea noastra este ca merita sa puneti mana pe el. La propriu!

Noul smartphone Evolio X5 beneficiază de garanție pentru ecran spart. Astfel, utilizatorii pot solicita înlocuirea ecranului, indiferent de cauza accidentului, fie că telefonul a fost scapat pe jos sau a suferit un alt soc mecanic. Oferta este valabilă o singura dată, în perioada de garanție.

Cu display IPS HD de 5”, finisaje premium, procesor Octa Core și conexiune de mare viteză 4G, smartphone-ul Evolio X5 îmbină perfect design-ul și tehnologia. X5 este un telefon Dual SIM, echipat cu sistem de operare Android 5.1, procesor Octa Core 64 biți și memorie RAM de 2 GB, ce asigură performanțe tehnologice superioare. Totodată, X5 este un telefon elegant, cu finisaje premium, display IPS HD de 5” și o grosime de doar 8 mm. Display-ul IPS HD cu Corning Gorilla Glass 3® asigură o claritate pronunţată pentru un ecran de 5” şi în acelaşi timp economiseşte energie astfel încât bateria rezistă mai mult timp.

Procesor audio de ultimă generaţie. Sistemul audio cu procesor Bes Smart 2.0 beneficiază de un algoritm revoluționar de conversie digital – analog, în timp real, ce conferă o calitate superioară a sunetului. În același timp, sistemul extinde gama sunetelor de frecvență joasă oferind o nouă dimensiune a clarității sunetului.

Camere foto performante. Telefonul beneficiază de două camere foto optimizate pentru a reda culori naturale, cea principală, de 13MP, respectiv o cameră frontală de 5 MP, pentru cele mai reușite selfie-uri. Pachetul telefonului Quad Core Evolio X5 include: cablu de date, adaptor priza, casti audio, manual de utilizare si certificat de garantie.

Vezi mai multe telefoane smart 4G in oferta eMAG, evoMAG, QuickMobile sau marketonline.ro.

answear.ro