depurtat.ro

Khujo, numele unui caine nordic de tras sanii pe zapada, a ajuns sa fie cunoscut si in materie de geci si jachete de iarna de prima calitate. Compania germana, a creat jachetele Khujo, ce au devenit bine cunoscute in toata Europa nu doar pentru calitate ci si pentru design-ul modern.

Colectia de Geci Khujo Barbatesti la eMAG

Colectia de Geci Khujo Barbatesti la Aboutyou.ro

Iată cum a început totul: fondatorul Khujo, germanul Tobias Schroeder, s-a inspirat din designul gecilor de piele purtate in filmele americane ale anilor 1970. A observat ca acest tip de model de geaca si jacheta pentru barbati, mai stransa pe corp, avand forma slim fit, din materiale cu foarte bune calitati termice a rezistat timpului, fiind deosebit de cautate in New Yorkul anilor 1996, perioada in care a vizitat East Village. Intors in Germania, s-a apucat de treaba, astăzi, “jacheta” Khujo este considerata un streetwear clasic, ce surprinde spiritul de Khujo: fără compromisuri și autentic, practic și elegant, simbol al rezistentei in conditii de ger in tarile nordice. Astăzi, Khujo produce imbracaminte casual atat pentru bărbați cat si pentru femei: tricouri, pantaloni, rochii si topuri, si jachete si geci de dama si pentru barbati. 

yves-rocher.ro

Geci si jachete de iarna pentru barbati marca Khujo

Geci si jachete de iarna dama si barbati Khujo

Khujo produce imbracaminte atat pentru femei cat si imbracaminte pentru bărbați, dar ceea ce a stat la baza renumelui sunt jachetele si gecile de iarna Khujo, deosebit de calduroase, si care se potrivesc cu orice tinuta si stil. Atunci cand vorbesti despre imbracaminte de iarna, Khujo este partenerul perfect în orice situație. Brandul KHUJO nu are nevoie de marketing agresiv, PR sau publicitate. Ti se va recomanda o geaca sau jacheta de iarna Khujo de la un purtator de Khujo. Renumele de imbracaminte “de firma” inseamna in acest caz, in primul rand calitate premium.

flanco.ro/
Geci de iarna Khujo pentru barbati
Geaca de iarna Khujo Tombay

Geaca de iarna Khujo Tombay

Geaca de iarna Khujo Dodge Black pentru barbati

Geaca de iarna Khujo Dodge Black pentru barbati

Geaca de iarna Khujo Goliath pentru barbati

Geaca de iarna Khujo Goliath pentru barbati

Geaca iarna calduroasa Khujo Dresden pentru barbati

Geaca iarna Khujo Dresden pentru barbati

Jacheta de iarna Khujo Maro Jones

Jacheta de iarna Khujo Maro Jones

Geaca iarna barbateasca Khujo Dodge Green

Geaca iarna barbateasca Khujo Dodge Green

Geci brand de iarna barbatesti la Aboutyou

Geci brand de iarna barbatesti la eMAG.ro

Geci brand de iarna barbatesti la Fashiondays

Geci brand de iarna barbatesti la Answear.ro

Geci din blana naturala la Vesa

Geci din blana naturala la Hervis

answear.ro