Geci de iarna si ski, geci usoare cu puf de gasca pentru barbati si femei, Bergans of Norway si Montane in oferta magazinelor online cu preturi reduse fata de magazinele clasice din Mall-uri: Originals.ro, Answear.ro, FashionDays, B-Mall si eMAG.ro.

 

Geci de iarna cu puf Bergans

 

Bergans Geaca puf Slingsbytind Down. Geaca cu puf Slingsbytind este o geaca foarte usoara, compresibila, special conceputa pentru ski de tura. Este calduroasa si este indeajuns de usoara pentru a fi purtata in rucsac. Slingsbytind este realizata din material windproof si rezistent la apa, Pertex® Microlight: 100 % Polamida (Nailon); Puf: 90/10. 700 cuin. Geaca Slingsbytind prezinta 2 buzunare laterale, dispuse pentru a avea acces la ele tot timpul (de exemplu, hamul de alpinism nu blocheaza accesul la ele), buzunar frontal la piept si buzunar interior, care poate fi utilizat ca buzunar de compresie. Slingsbytind are un guler inalt, ce poate fi ajustat cu o singura mana. Prezinta elastic la incheieturi si spatele este extins pentru protectie suplimentara. Geaca de iarna Bergans of Norway Slingsbytind este facuta special pentru ski de tura si alpinism, dar se preteaza si pentru freeride, hiking, ski alpin, lifestyle (folosinta de zi-cu-zi), sau calatorii. Geaca de iarna Bergans barbateasca.

 

Geaca de dama Slingsbytind Lady cu puf este o geaca de iarna si ski foarte usoara, compresibila, special conceputa pentru ski de tura. Este calduroasa si este indeajuns de usoara pentru a fi purtata in rucsac. Slingsbytind este realizata din material windproof si rezistent la apa, Pertex® Microlight: 100 % Polamida (Nailon); Puf: 90/10. 700 cuin. Geaca Slingsbytind prezinta 2 buzunare laterale, dispuse pentru a avea acces la ele tot timpul (de exemplu, hamul de alpinism nu blocheaza accesul la ele), buzunar frontal la piept si buzunar interior, care poate fi utilizat ca buzunar de compresie. Slingsbytind are un guler inalt, ce poate fi ajustat cu o singura mana. Prezinta elastic la incheieturi si spatele este extins pentru protectie suplimentara. Geaca este facuta special pentru ski de tura si alpinism, dar se preteaza si pentru freeride, hiking, ski alpin, lifestyle (folosinta de zi-cu-zi), sau calatorii. Noua colectie Bergans of Norway, denumita Slingsby, dupa William Cecil Slingsby, este creata pentru hiking si alpinism. La designul si testarea ei au participat ghizi montani profesionisti, rezultand astfel, o colectie de echipament montan de nivel foarte inalt. Principalele avantaje ale echipamentului din colectia Slingsby sunt greutatea redusa si functionalitatea maxima. Desigur, greutatea cat mai mica este esentiala pentru orice montaniard, mai ales pe terenuri foarte abrupte. Toate detaliile au fost analizate si testate, pentru a se obtine balanta perfecta intre greutate si functionalitate, dar in acelasi timp s-a examinat si s-a pus accentul si pe durabilitatea necesara pentru folosirea constanta pe munte, in conditii nu tocmai prielnice.

Geaca cu puf pentru femei Memurutind Lady este o geaca foarte usoara special conceputa pentru ski de tura si alpinism in zilele reci. Este calduroasa si este indeajuns de usoara pentru a fi purtata in rucsac. Memurutind este realizata din material windproof si rezistent la apa, Pertex® Quantum; Puf: 90/10. 700 cuin. Geaca Memurutind prezinta 2 buzunare laterale, dispuse pentru a avea acces la ele tot timpul (de exemplu, hamul de alpinism nu blocheaza accesul la ele), buzunar frontal la piept si buzunar interior, care poate fi utilizat ca buzunar de compresie. Memurutind are un guler inalt si gluga, ce poate fi ajustata cu o singura mana. De asemena, gluga poate fi adunata si integrata in guler. Prezinta inchidere velcro la incheieturi si spatele este extins pentru protectie suplimentara. Geaca cu puf Memurutind Lady este facuta special pentru ski de tura si alpinism, dar se preteaza si pentru freeride, hiking, ski alpin, lifestyle (folosinta de zi-cu-zi), sau calatorii.

 

CITESTE SI:  Trenciurile elegante in stil piele de caprioara Barbara

Geci de iarna cu puf Montane

 

Montane Jacheta puf North Star. Jacheta puf cu gluga, foarte usoara, rezistenta la apa. Model realizat fara compromisuri, privind calitatea si functionalitatea. Material exterior FREEFLOW® Ultra-lite, rezistent la apa si vant, umplut cu puf de gasca ucrainean 800+ CUIN. O jacheta din puf Pentru ture si expeditii montane, activitati outdoor pe timp de iarna.

Montane Jacheta puf Anti-Freeze. Jacheta puf, conceputa pentru ture si expeditii montane, unde greutatea este critica, dar nu se face compromisuri la caldura si rezistenta la apa. Confectionata din material PERTEX® Microlight Mini Rip-stop, umplut cu puf de gasca cu 750+CUIN. Jacheta este matlasata pentru a evita puful de gasca sa migreze. Acest tip de jacheta a devenit un stil Montane clasic utilizat in munti la orice tip de activitate.

Montane Geaca de iarna cu puf de gasca model Deep Cold. Geaca calduroasa, rezistenta la capriciile vremii, conceputa pentru utilizare in regiuni alpine sau polare. Confectionata din PERTEX® Endurance cu umplutura combinata din puf de gasca, de inalta calitate, si PRIMALOFT® SILVER ECO. Este potrivita pentru taberele de baza si utilizare activa in vreme extrema. Este prevazuta cu guler inalt, care asigura protectie impotriva furtunii. Este captusita cu fleece moale in zonele de contact cu pielea (guler, buzunare). Croiala lunga pentru protectie aditionala. PERTEX® Endurance Mini Rip-stop- material rezistent la capriciile vremii. Ranforsari la umeri, sold, spate si maneci cu PERTEX® Endurance Rip-stop. Captuseala din PEAQ Down, material confortabil in contact cu pielea, respirabil si se usuca rapid. Izolare termica aditionala in gluga, la umeri si maneci din 40g PRIMALOFT® SILVER ECO. 400g of minimum 90/10, 800+ puf de gasca de inalta calitate.

Montane Jacheta puf Chonos. Jacheta usoara, calduroasa si compresibila, conceputa pentru conditii alpine si vreme extrema. Confectionata din PERTEX® Quantum Y Yarn, umpluta cu puf de gasca de inalta calitate.

Geaca de iarna cu puf de gasca Montane Featherlite Micro pentru barbati. Geaca usoara, compresibila, pentru patru sezoane. Croiala comoda, umplutura puf de inalta calitate, exterior PERTEX® Quantum, un material care este respirabil si rezistent la vant. Specific articolelor de iarna Montane, materialul PERTEX® Quantum are caracteristici hidrorepelente durabile, prima bariera in fata apei. Curatati imbracamintea, pentru a mentine aceasta bariera. Montane recomanda curatare profesionala.

Geci de iarna si ski, geci usoare cu puf de gasca pentru barbati si femei, Bergans of Norway si Montane in oferta magazinelor online cu preturi reduse fata de magazinele clasice din Mall-uri: Answear.ro, FashionDays, Originals si eMAG.ro.