depurtat.ro

Asociaza-ti tenisii si baschetii sau ghetele preferate Converse cu o gentuta a brandului tau preferat. Mai multe modele, tipuri de gentute, genti, de mana sau de umar, tip casual, sport, shopping sau postas, in diferite culori si design-uri, pentru fete si femei, din colectia de Genti Converse de dama, puteti vizualiza in oferta magazinelor online Ready To Wearoriginals, My Closet, B-Mall.

Aceasta este cea mai practica geanta Converse. Are un compartiment principal separat in trei, un compartiment este captusit pe ambele capete astfel incat este ideal pentru laptop (la acesta se poate ajunge si din spate cu ajutorul fermoarului), are un compartiment exterior care se inchide cu fermoar si care este impermeabil, are doua buzunare laterale si unul mic la exterior, iar compartimentul din spate care se prinde cu scai este ideal pentru lucrurile la care vrei sa ajungi rapid. Poate fi purtata si in mana si pe umar.

depurtat.ro

 

Rucsacul in stil sac de la Converse este foarte incapator, practic si util datorita buzunarului interior iar baretele il fac foarte usor de purtat. Ia-l cu tine atunci cand mergi la sala.

noriel.ro

 

Mai multe modele de gentute, genti, de mana sau de umar, tip casual, sport sau postas, pentru fete si femei, din colectia de Genti Converse de dama puteti vizualiza in oferta magazinelor online originalsMy ClosetB-Mall.

answear.ro