Magazinele online care comercializeaza la preturi mici datorita discounturilor generoase incaltaminte GEOX, sunt: comodo si b-mall.

Pantoful care respira

Geox este pantoful care respira. Asadar, daca ai o viata alerta, daca faci multa miscare sau daca mergi mult pe jos, alege Geox. Valorile brandului sunt confort si sanatate. Geox are grija de piciorul tau si al familiei tale. Pentru confortul clientilor lor, specialistii Geox au gandit un model revolutionar de membrana, care permite pielii sa respire normal. Talpa papucului este perforata, iar membrana este formata dintr-o structura microporoasa, care elimina transpiratia si impiedica apa sa patrunda din exterior.

Incaltaminte GEOX

Incaltaminte GEOX

Geox Dama | Barbati Geox | Copii Geox |

Confort, nu oboseala

Microporii membranei sunt mult mai mici decat picatura de apa, dar mult mai mari decat moleculele vaporilor de apa. Din acest motiv, transpiratia sub forma de vapori de apa este eliminata din interiorul pantofului. Astfel, umiditatea este eliminata gradual din interiorul pantofului si creeaza un climat ideal pentru sanatatea piciorului, fara mirosuri urate si fara transpiratie. Pantoful Geox are o talpa flexibila, durabila, care respira – elimina transpiratia si impiedica apa sa patrunda, ceea ce determina un confort sporit. Piciorul va obosi mult mai puţin in mers datorita flexibilitaţii talpii. In pantoful Geox piciorul ramane in permanenţa uscat şi sanatos.

| Business Geox | Casual Geox |

Nu transpiratiei!

Laboratoarele Geox au creat o membrana speciala, pentru a inlocui clasica talpa din piele. Aceasta din urma crea un strat impermeabil in jurul piciorului, care nu putea respira normal si transpira. Un mediu proprice pentru inmultirea bacteriilor. Insa noua membrana este perforata in zona glandelor sudoripare. Microporii au dimensiuni mai mici decat ale moleculei de apa si mai mari decat ale vaporilor de apa. Acest fapt permite vaporilor de apa sa se elimine, impiedicand totodata ca apa sa patrunda in interior, piciorul mentinandu-se uscat. Nu este greu sa realizezi ca Geox aduce mai multe beneficii fata de un pantof normal: climantul este uscat inauntrul pantofului, impiedicand alunecarea si inmultirea bacteriilor.

Laboratoarele Geox lucreaza pentru piciorul tau

Laboratoarele Geox lucreaza pentru piciorul tau

Pantofi fara toc Geox |

CITESTE SI:  Tenisii KEDS de dama si barbati - Happy since 1916

Pantofi de cursa lunga

Reprezentantii Geox stiu cat de importanta este miscarea, mai ales intr-un mediu sanatos. Este bine stiut faptul ca transpiram mai mult in timpul exercitiilor fizice, mai ales la nivelul picioarelor. Talpa de piele traditionala are  tendinta de a se supraincalzi, iar pentru ca pielea nu poate respira, piciorul transpira si mai tare. Toata aceasta transpiratie este mentinuta in pantof, creand senzatii neplacute si un mediu proprice bacteriilor. Tocmai pentru a impiedica acest lucru, specialistii Geox au venit cu o inovatie: tehnologia Net System, dezvoltata in laboratoarele de cercetare Geox si patentata la nivel international, care permite piciorului sa respire pe intreaga sa suprafata. Talpa traditionala din cauciuc este inlocuita cu un cadru exterior si o plasa de sustinere. Acestea, combinate cu membrana Geox aplicata pe intreaga suprafata a talpii, permit piciorului sa respire, impiedicand apa, noroiul sau alte elemente externe sa patrunda in interior. Asadar, exercitiile dumneavoastra fizice vor fi cu mult imbunatatite de tehnologia Net System, pentru ca aceasta mentine constant temperatura piciorului, creeaza un climat uscat, are efect anti-microbian si inlatura febra atletica.

| Pantofi barbati Geox | Sandale dama Geox | Sandale fetite si baieti Geox |

Geox de toamna iarna

Geox vine cu solutii si pentru zile ploioase! Specialistii au creat membrana waterproof care respira si care este aplicata nu numai pe talpa exterioara, ci si pe intreaga suprafata exterioara a pantofului , respingand umezeala. Aceasta creeaza si mentine un microclimat ideal pentru picioarele dumneavoastra, care raman uscate si incalzite, libere sa respire in mod natural. Dupa indelungi studii dedicate incaltamintii confortabile si sanatoase, laboratoarele Geox vin in sprijinul dvs si in materie de haine. Pornind de la premisa ca corpul omenesc produce constant caldura, iar metabolismul nostru se intensifica considerabil in timpul exercitiilor fizice si mentale, precum si din cauza stresului, ceea ce determina cresterea temperaturii corpului si deci transpiratia, specialistii au ajuns la concluzia ca hainele noastre creeaza un strat izolator, iar aerul umed nu se poate elimina. De aceea, au venit cu o solutie: un strat intermediar in haina, care sa lase transpiratia sa se ridice. Caldura corpului nostru este astfel redirectionata catre zona umerilor, unde Geox a aplicat o membrana waterproof ce permite respiratia, lasand aerul cald si umed sa se elimine. Si aici beneficiile sunt multiple: temperatura corpului ramane constanta, iar transpiratia este eliminata, corpul ramanand uscat.

Reduceri de pret la incaltamintea Geox

Reduceri de pret la incaltamintea Geox

Magazinele online care comercializeaza la preturi mici datorita discounturilor generoase incaltaminte GEOX, sunt: comodo si b-mall.